En ny runde med Premier League står for tur, og det er ikke hvilken som helst runde. Det er nemlig klart for double gameweek, og vårt lag består utelukkende av spillere med to kamper. Her blir det poeng!

Keeper:

Nick Pope – 5.0 – Burnley (Leicester, H og Chelsea, H)

Sesongens tredje beste Fantasy-keeper får tillit i buret denne runden. To hjemmekamper står for tur, og selv om det er mot henholdsvis Leicester og Chelsea har Pope vist gang på gang denne sesongen at han kan få med seg både clean sheet og redningspoeng på hjemmebane.

Forsvar

Marcos Alonso – 7.2 – Chelsea (Southampton, B og Burnley, B)

Spillets dyreste forsvarsspiller får også plass i dobbelrunden. Alonso og Chelsea har to bortekamper, men det bør absolutt være mulig å få med seg noe her, spesielt mot Southampton. Spanjolen er også alltid en trussel på dødball.

Chris Smalling – 5.5 – Man Utd (West Brom, H og Bournemouth, B)

Kanskje et noe overraskende valg for mange. Smalling har vært litt hakkekylling hos United når det ikke har gått så bra, men har spilt seg til fast plass på laget i et ellers uforutsigbart United-forsvar. Scoret også mål forrige runde, og i to relativt enkle kamper kan det bli poeng på Smalling. Valencia er et godt alternativ, men prisen er en vesentlig forskjell.

VIKTIG BRIKKE: Chris Smalling har spilt seg godt inn i Mourinhos ellever.

Ben Chilwell – 4.4 – Leicester (Burnley, B og Southampton, H)

Sist ut i forsvarsrekka er en billigspiller i Ben Chilwell. Har vært litt inn og ut av laget denne sesongen, men har vist god form i det siste og ser ut til å være bankers. Til en så billig penge er det verdt å satse på i en dobbelrunde.

 

Midtbane

Willian – 7.2 – Chelsea (Southampton, B og Burnley, B)

Førstemann ut i midtbaneleddet er Willian. Står med 6 mål og 7 assist hittil denne sesongen, noe som ikke er kjempeimponerende. Likevel har vi troen på at brasilianeren kan utrette noe denne runden. Hazard er også et solid alternativ, men igjen spiller prisen en stor rolle.

Paul Pogba – 7.8 – Man Utd (West Brom, H og Bournemouth, B)

For en andre omgang Pogba leverte sist helg. Har ikke vist kanonform tidligere i år, men forhåpentligvis kan franskmannen fortsette der han slapp sist – og da er det lov å håpe på poeng. Har to, på papiret, enkle kamper i tillegg.

Christian Eriksen – 9.4 – Spurs (Man City, H og Brighton, B)

Eriksen har kanskje gått litt under radaren i år. Til tross for at han er midtbanespilleren med fjerde mest poeng har han faktisk gått ned i pris ift. utgangsprisen. Har 10 mål og 9 assist på Fantasy (egentlig omvendt nå som Kane fikk det andre målet mot Stoke), noe som er helt ålreit. Kan levere både mot City og Brighton.

I FORM: Christian Eriksen fikset to mål mot Stoke (FOTO: Michael Zemanek / BPI)

Pascal Gross – 6.0 – Brighton (Crystal Palace, B og Spurs, H)

Gross blir midtbanens billigste spiller, og også han med dobbelrunde. Har vært litt varierende denne sesongen, og har 13 målpoeng. For en midtbanespiller til den prisen er det innafor.

 

Angrep:

Romelu Lukaku – 11.6 – Man Utd (West Brom, H og Bournemouth, B)

Mye av pengene er investert i angrepet denne runden, og der er Lukaku nærmest uungåelig. Leverte målpoeng i 4 kamper på rad før City, og på hjemmebane mot et veldig svakt West Bromwich kan man forvente poeng. Bonuskampen mot Bournemouth skal også være overkommelig. Er et hett kapteinsalternativ.

Harry Kane – 12.9 – Spurs (Man City, H og Brighton, B)

Fikk omsider godkjent scoringen sin mot Stoke, men det var dessverre for seint for å redde Fantasy-poeng. Ligaens mestscorede spiss får fornyet tillit.

Jamie Vardy – 8.9 – Leicester (Burnley, B og Southampton, H)

Sistemann på laget er Jamie Vardy. Har mål i 3 kamper på rad, og i tillegg et par bonuspoeng. Er sannsynligvis på straffer og scorer både hjemme og borte. Har to greie kamper på programmet, der spesielt Southampton er svake.

 

Rundens kaptein: 

Harry Kane – Vi kjører på med triple captain Kane.

Rundens billigspiller: 

Pascal Gross – Dobbelrunde og poengplukker.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5 %):

Alexis Sanchez (3,8 %) – En dyr differensial, men ser ut til å finne seg godt til rette i Manchester nå.

Rundens donk (valgt av minst 15 %):

Nicolas Otamendi (26,8 %)– Vanskelig å donke, men med tøff bortekamp og ingen dobbelrunde blir Otamendi donket.

Lykke til!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar