De gamle romerne hadde mange overraskelser på lager, og var en mester i å finne opp nye teknikker for å beseire motstanderne sine. Det samme kan kanskje sies om årets utgave av Roma, som ser veldig sterk ut.

Etter et knusende 4-1-tap borte mot Barcelona på Camp Nou, var det få som levnet italienerne noen sjanse til å gå videre fra kvartfinalene foran hjemmeoppgjøret. Det gjenspeilte seg tydelig i oddsen på avansement hos norske bettingsider, som var ekstremt høy.

Det var nok kanskje kun Roma-spillerne selv som hadde troa på at de skulle klare det umulige, og vinne med minst tre mål mot stjernegalleriet fra Barcelona. Messi og Suarez var en skygge av seg selv, mens Roma-spillerne holdt lekestue med resten av spanjolene.

Edin Dzeko satte inn et tidlig ledermål som gav Roma troa på at dette var mulig, og samme mann skaffet straffe like etter pause. Den ekspederte Daniele De Rossi kontant i mål, og på dette tidspunktet var italienerne kun et mål fra avansement. Barcelona var tydelig rystet og kjempet for å holde Roma unna. Etter 82. minutter ble presset for stort, og Kostas Manolas nikket inn et hjørnespark og sendte Roma videre på bortemål. Den store sluttspurten fra Barcelona kom aldri, og dermed var comebacket et faktum. Med 4-4 sammenlagt gikk Roma videre på bortemålsregelen.

Semifinalen

I trekningen av semifinalene var det tre lag Roma kunne få. Real Madrid, Bayern Munchen eller Liverpool. Av disse tre ville nok alle foretrukket å få Liverpool, ikke fordi de er dårlige, men fordi både Real Madrid og Bayern anses som de aller beste lagene i verden. Roma var heldig med trekningen, og trakk Liverpool, som på sitt beste er et ekstremt godt offensivt fotballag. Årets toppscorer i Premier League, Mohamed Salah, har hatt en fantastisk sesong for britene, og er mannen Roma må stoppe for å ta seg videre til finalen.

Første kamp mot Jürgen Klopps menn går av stabelen den 24. april og spilles i Roma, mens returoppgjøret finner sted i Roma den 2. mai. Da avgjøres det hvem som går videre til finalen, som arrangeres på NSC Olimpiyskiy Stadium i Kiev den 26. mai.

Vi holder Roma som en outsider til å ta hjem trofeet, fordi de har vist seg å mange smarte triks på lager. Akkurat som den trojanske hesten har Roma flere lure planer for å lure motstanderne sine opp i trøbbel.

Hvis du har lyst til å satse på at Roma går hele veien og tar hjem Champions League-trofeet, er det kanskje smart å utnytte bonustilbudene som finnes hos ulike spillsider. Oddsen er ganske høy, så det er kanskje ikke så lurt å satse egne penger hvis man kan unngå det? Her finner du de beste oddsbonusene uten innskudd akkurat nå, som du kan bruke til å plassere en kupong med italienerne som vinnere av årets Champions League. Det finnes flere norske guider som kan gi deg tips om bonustilbud uten innskudd hos bettingsider, noe som du også kan benytte deg av til andre idretter og arrangementer enn fotball. Husk, livet er morsommere for de som er glade i sport!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar