Brasilianeren ryktes bort fra Paris.

Helt siden rekordovergangen forrige sommer, har det blitt spekulert i om hvorvidt 26-åringen trives i den franske hovedstaden. Ryktene blusset for alvor opp etter at Neymar og Edinson Cavani kranglet om å få ta et straffespark i en kamp mot Lyon, og etter det ble det meldt om dårlig stemning også utenfor banen fra «sikre kilder». Spesialbehandlingen som ble inkludert i tidenes dyreste overgang var visstnok med på å skape dårlig stemning i spillergruppa, og spanske og franske tabloider fikk gradvis mer vann på mølla.

Den siste uken har både Rivaldo og Ronaldo Nazario, begge tidligere fotballhelter i Brasil, vært ute i media og åpnet for at Real Madrid godt kan bli Neymars neste klubb. Florentino Pérez skal være lysten på å bla frem sjekkheftet i sommer, og Real Madrid-presidenten ryktes å være innstilt på å gjøre Neymar til klubbens første «galáctico»-signering siden James Ródriguez ankom sommeren 2014.

I går kveld meldte den spanske avisen Marca at Paris Saint-Germain-representanter har bekreftet at det ikke finnes noen utkjøpsklausul i kontrakten til Neymar, hvilket i praksis betyr at franskmennene kan avslå hvilket som helst bud, fra hvem som helst.

-Han må dra

Som allerede nevnt har også den brasilianske lengenden Rivaldo luftet sin mening rundt saken. Den tidligere Barcelona-spilleren er sikker i sin sak.

-Han må dra. Han må spille i én av de beste fire ligasystemene i verden, altså i England, Spania, Tyskland eller Italia. Kun der vil han nå sitt fulle potensial og få anerkjennelsen han fortjener, fortalte Rivaldo i et intervju med det brasilianske programmet TV Globo, gjengitt av AS.

-Jeg har sagt det til ham selv: du kan bli verdens beste fotballspiller. Men blir han i PSG kommer han ikke til å oppnå det. Han må dra. I Spania, England, Tyskland, Italia (…) Fotballen er annerledes der.

Han mener å  ha sikre kilder på at Real Madrid leder an kampen om en signatur, selv om det også har blitt spekulert i en Barcelona-retur.

-Han drar ikke til Barcelona, ikke etter alt som har skjedd. Ifølge folk jeg kjenner på innsiden er det svært sannsynlig at han signerer for Real Madrid – og der kan han bli verdens beste.

Neymar er for tiden i Brasil, hvor han jobber med å komme tilbake fra et beinbrudd. Han skal ifølge rapportene være spilleklar 7-10 dager før VM sparkes i gang.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Frank Håkon Abrahamsen

Frank Håkon er fra Herøy på Sunnmøre, er 21 år og jobber til vanlig som forpleiningssjef på fiskebåten Roaldnes. Han spiller for Tjørvåg IL, og har vært en velkjent skikkelse i målet til rødtrøyene helt siden han debuterte som tidenes yngste (14 år) for klubbens A-lag. Han følger La Liga tett, og har vært Real Madrid-supporter hele livet. Du finner han på Twitter; @FHabrahamsen.

Legg igjen en kommentar