Kampene kommer på løpende bånd om dagen, cup og serie bringer med seg rotasjonsfare og det er derfor fordelaktig og ha en sterk benk i tiden som kommer.

 

 

Keeper:

Andreas Linde – 5,6 – Molde (Odd, H)

Molde er blant de aller beste lagene defensivt, noe de viste senest på Søndag mot Vålerenga. Kampene kommer tett for tiden, og Linde er blant de eneste sikre på dette Moldelaget. Skal opp mot ett  Odd lag som har slitt med å finne vegen til mål på bortebane, og den unge svensken skal dermed ha gode muligheter for å holde nullen på hjemmebane.

 

Forsvar:

Lasse Nilsen – 5,1 – Tromsø ( Kristiansund, H)

Tromsø har virkelig funnet formen på hjemmebane, noe 4-1 mot Sandefjord er et godt eksempel på. Nilsen er oppført som forsvarspiller, men har en meget offensiv rolle i laget, og man skal ikke bli overrasket om han leverer poeng både fremover og bakover i runden som kommer.

 

Gilli Rolantsson – 6,7 – Brann ( Sandefjord, B)

Brann fortsetter den gode seriestarten, og Gili leverer både offensivt og defensivt om dagen. Vil for alltid være en Fantasylegende hos de som parkerte bussen i runden som var. Møter Sandefjord på bortebane, men det robuste forsvaret til Brann har likevel god sjanse til å holde nullen.

 

Vito Wormgoor – 6,2-  Brann ( Sandefjord, B)
Har vært en kjempe i midtforsvaret til et Brannlag som har holdt nullen 4 ganger så langt i år.  Forsvarspiller på straffe, god på offensiv dødball og en bonusmaskin. Rett og slett en komplett fantasyspiller som burde vær fast invantar på et hver fantasylag.

 

 Midtbane:

 Chidera Ejuke – 7,7-  Vålerenga ( Ranheim, B)

Vi så tendensene allerede på høsten i fjor, og i år har den raske vingen virkelig slått ut i full blomst. Involvert i det meste Vålerenga gjør offensivt, og en bonusmagnet selv når målene uteblir. Når Ejuke begynner å ta vare på alle sjansene han skaper, vil det bli virkelig spennende og følge den unge vingen i tiden fremover.

 

Gjermund Aasen –  7,6 – Tromsø ( Kristiansund, H)

Viste i fjor at han var en stabil og god poengplukker, særlig på hjemmebane. Denne trenden har fortsatt også inn i denne sesongen, og mulighetene er store for uttelling også i hjemmekampen mot Kristiansund.

 

David Akintola – 6,0 – Haugesund ( Start, B)

Har kommet inn som et friskt pust i et Haugesundlag mange var usikker på før sesongstart. Akintola kan nærmest på egen hånd skape store målsjanser, og det blir spennende å se hva han kan utrette mot et vaklende Start.

 

 Erling Knudzon – 8,5 – Lillestrøm ( Stabæk, B)

Leverte virkelig varene i fjorårets kamp mot Stabæk, og vi forventer noe av det samme kampbildet også i år. Er oppført på midtbanen, men spiller i tospann på topp samens med Lehne Olsen. Et ungt Stabæk skal virkelig få en tøff jobb med å stoppe  den hurtige spissen.

 

Angrep:

Marcus Pedersen – 10,5 – Strømsgodset ( Rosenborg, B)

Selve definisjonen på humørspiller Marcus Pedersen, og en mann man absolutt skal ha på laget sitt når han er inne i sine gode perioder. Og nå er definitivt en slik periode. Utalte før sesongen at utlandet var et mål til sommeren, og så langt ser det ut til at dette målet er godt innen rekkevidde.

 

 Patric Mortensen – 8,4 – Sarpsborg 08 (Bodø/Glimt, H)

Sarpsborg starten sesongen overbevisende, men har i de siste tre kampene virkelig fått merke den tøffe starten. Nå begynner kampprogrammet å se lysere ut, og en hjemmekamp mot Bodø/Glimt er en ypperlig mulighet til å finne tilbake formen.

 

Steffen Lie Skålevik – 6,6 – Brann ( Sandefjord, B)

Har variert noe i prestasjonene så langt i sesongen, men til den prisen, og  slik Brann spiller om dagen er Skålevik en attraktiv mann. Puttet to mål bak Barli i midtuken, en prestsjon som kan gjentas også mot Sandefjord.

 

 

Rundens kaptein:

Gjermund Aasen – Involvert i det meste som skjer offensivt hos Tromsø. Etter at Taylor og Berntsen kom inn i laget, har de hatt flere offensive strenger å spille på, noe som har resultert i hele 5 assist på Aasen.

 

Rundens billigspiller:

David Akintola – Vi har nevnt han før, og vi nevner han igjen. Selv om han har steget til 6,0 har han fortsatt en meget fin pris. Leverte 8 poeng i en tøff hjemmekamp mot Strømsgodset sist, og kan forvente en åpen kamp med store bakrom nå i helgen.

 

Rundens differensial ( Valgt av maks 7,5 %):

Lasse Nilsen – I skrivende stund har 5,3 % valgt å ta inn den offensive Tromsøspilleren. Var bare uheldig at det ikke ble mål hjemme mot Sandefjord, men fikk vertfall med seg en assist fra det oppgjøret.

 

 Rundens donk ( Valgt av minimum 15 %)

Nicklas Bendtner – Var knyttet store forventninger til Bendtner før sesongen, men bare i en kamp har den dyre dansken forsvart prislappen på 13.0 millioner. Med Søderlund som den nye main man i Rosenborg, og Bendtner med tankene i VM, er det skremmende å se at 47,5  % fortsatt eier dansken.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Jonas Tangen Hoff

Ålesunder bosatt i Tigerstaden. Norsk ball og fantasy.

Legg igjen en kommentar