I helga er det siste runde i Premier League og i den anledning arrangerer Fansbet en stor Fantasy Football konkurranse med over 250 000 kroner i premier! Er du blant de 1000 første som registrerer deg og velger ditt fantasylag, vil du også kunne få en billett som gir gratis deltagelse. Det herlige er at det er de samme reglene som i vanlig FPL. 

Antall vinnere er bestemt ut fra hvor mange lag som er med i ligaen. Omtrent 20 % av topp-managerne vil vinne pengene. Vinner får den største delen, nummer to litt mindre og så videre. Antall managere som stikker av med penger vil øke ettersom flere blir med i spillet. Utbetalingene du ser nedenfor er basert på det antall managere som er registrert nå og vil kunne endre seg hvis flere deltar.

  • 1st £5,050.00
  • 2nd £3,560.00
  • 3rd £2,392.50

Se fullstendig utbetalingsliste her

 

Betingelser og vilkår

  1. Billettkampanjen ender 13. mai klokka 15:52 eller når limiten er nådd.
  2. Gratisbillettene er kun tilgjengelig for de 1000 første som registrerer seg.
  3. Kun en billett per person, familie, husholdning, datamaskin/ enhet og/eller IP-adresse.
  4. Gratisbilletter er kun tilgjengelig for UK & Ireland, Tyskland, Norge, Sverige, Danmark, Finland and Island.

 

Les alt om konkurransen her:

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar