Den siste runden er rett rundt hjørnet, og alt skal avgjøres. Selv om det meste er avgjort i selve ligaen, står det fortsatt mye på spill i forskjellige fantasy-ligaer. Dette er siste sjanse for å lykkes i spillet – og her er Fotballsonens 11 utvalgte.

Keeper:

David de Gea – 5,9 – Manchester United (Watford, H)

De Gea får fornyet tillit i buret. Holdt nullen i én av to kamper i den doble runden, der United var ellers skuffende. De røde fra Manchester vil nok avslutte sesongen med stil hjemme på Old Trafford, og da blir det fort clean sheet på spanjolen bakerst.

Forsvar:

Ben Davies – 5,8 – Tottenham (Leicester, H)

I forsvaret går vi for tre spillere med hjemmekamp. Først ut er Davies, som har vært blant de med mest poeng i forsvar, og det kan bli nye poeng når Leicester besøker Spurs på Wembley.

Matt Lowton – 4,4 – Burnley (Bournemouth, H)

Lowton er det billigste alternativet på et solid Burnley-lag. 7. plassen er sikret, og det er mye på grunn av solid forsvarspill – spesielt på hjemmebane.

Mamadou Sakho – 4,6 – Crystal Palace (West Brom, H)

Sist ut i forsvaret er Sakho. Palace har sluppet inn kun ett mål på de tre siste. West Brom har allerede rykt ned, og vil nok bare bli ferdig med kampen. Sakho er i god form, og er en bonusmagnet.

 

Midtbane:

Leroy Sané – 8,7 – Manchester City (Southampton, B)

Leroy Sané er mannen fra City denne runden. Tre assist forrige runde er solid og han er nå likt med de Bruyne. Tyskeren vil forhåpentligvis prøve å slå lagkameraten og gjøre en fantastisk sesong komplett.

Luka Milivojevic – 5,2 – Crystal Palace (West Brom, H)

En liten outsider får plass på rundens lag. Serberen står noe overraskende med 10 mål denne sesongen, mye takket være dødballer. Er nok fortsatt på straffer og kan få med seg poeng herfra.

Paul Pogba – 7,9 – Manchester United (Watford, H)

Har vært noe varierende denne sesongen, franskmannen, men står fortsatt med 6 mål og 13 assist. Den siste runden er én av de siste sjansene til å vise seg fram før VM, og Pogba kan pynte litt på statistikken sin mot et Watford-lag som har tapt 9 av de 10 siste kampene.

Mohamed Salah – 10,6 – Liverpool (Brighton, H)

Det er vel umulig å unngå Salah i en hjemmekamp mot Brighton, der han skal sikre toppscorertittelen og kanskje slå nye rekorder? Et hett kapteinsvalg også nå.

 

Angrep:

Harry Kane – 13,1 – Tottenham (Leicester,  H)

En utfordrer til bindet er Harry Kane. Ikke vist storform mot slutten av sesongen, men Kane vet fortsatt hvor målet står. I fjor stjal han toppscorertittelen de siste kampene, men det skal nok mye til i år(?).

Roberto Firmino – 9,5 – Liverpool (Brighton, H)

15 mål og 8 assist skal pyntes på i en kamp der Liverpool sannsynligvis må ha minst ett poeng. Kommer ikke til å spare på noe her, og da vet vi hva Liverpool har å by på.

Pierre-Emerick Aubameyang – 10,8 – Arsenal (Huddersfield, B)

Sistemann på laget kommer fra Arsenal. Aubameyang har den beste «formen» på spillet, med tre mål på de to foregående kampene. Kan være en liten outsider for de som henger etter i privatligaene.

 

Rundens kaptein:

Mohamed Salah – Vi tror Salah kommer til å få mest poeng, men kapteinen kan være avgjørende om du henger etter. En differensial kan være lurt for mange.

Rundens billigspiller:

 Johan Gudmundson – Kunne gått for Milivojevic her, men siden han er på laget, blir det islendingen. Er fort involvert om det skal bli mål for Burnley.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5%):

Vanskelig å utpeke én differensial denne runden, da mange vil se etter disse. Hazard (6,4 %), Arnautovic (7,3 %), Rashford (7,5 %) er spillere man kan se til. Ellers må man se på de man konurrerer mot for å finne differensialer.

Rundens donk (Valg av minst 15%):

Gabriel Jesus (17,5 %) – Skuffet enormt i dobbelrunden som var, og vi har ikke tro på at han skal slå tilbake her.

Lykke til!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar