Nå har du muligheten til å være med på en VM Fantasy konkurranse med hele 250 000 kroner i premiepotten! Er du blant de 1000 første som registrerer deg, vil du få en gratisbillett og det betyr at konkurransen blir gratis for deg! Det er enda ledige gratisbilletter, så hiv deg med nå før det er for sent! 

Utfordringen blir å plukke de beste spillerne til ditt fantasylag og for å hjelpe deg på veien, kan vi i Fotballsonen anbefale deg å lese våre forhåndsomtaler av gruppene. Fra gruppe A bør du kanskje velge Russlands Fjodor Smolov eller kanskje er du heller skal se til gruppe B hvor du kan velge en keeper i verdensklasse? I gruppe C finnes mange klassespillere som helt sikkert vil gjøre det godt i fantasysammenheng. Mange har pekt ut Lionel Messi som et sikkerstikk i VM Fantasy og han finner du, sammen med veldig mange andre gode spillere, i gruppe D.

Mer suksess for Neymar? (Foto:Ronnie Macdonald, Chelmsford, United Kingdom)

I gruppe E kan vi anbefale å se nærmere på spillere som Neymar, Manchester Uniteds nye spiller, Fred, Liverpoolaktuelle Xherdan Shaqiri og Sergej Milinković-Savić. Timo Werner, Thomas Müller og  Joshua Kimmich er hete objekter i gruppe F. I VMs siste gruppe, gruppe G, finner man flere spennende alternativer til fantasy. Romelu Lukaku, Kevin de Bruyne, Harry Kane og Raheem Sterling er alle meget aktuelle for et fantasylag.

 

Med et nytatovert høyrebein og en løpestil ikke mange helt forstår kan Sterling være Englands nye gullgutt.

Vil du ha det litt ekstra gøy i forbindelse med VM må du besøke Fansbet allerede i dag og registrere ditt drømmelag som er med i konkurransen om en premiepott på svimlende 250 000 NOK!

 

Supertilbud til deg 

Gjør innskudd på minimum 500 KR med kodeord: FOTBALLSONEN hos Fansbet. Alle får 100% bonus + valgfri drakt (Spania/Sverige)

Mail: info@fansbet.com hvilken drakt de ønsker + størrelse.

Regler&Vilkår

100% opptil 2500 NOK/SEK. 6x omsetning @1.5 odds.

Minimum innskudd for å trigge bonusen er 500 NOK/SEK.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar