I denne artikkelen skal vi prøve å gi deg noen gode tips for hvilke spillere det kan være lurt å få med på laget ditt før deadline. Det vil alltid være spillere som skuffer og spillere som overrasker, men vi i Fotballsonen føler oss trygge på at de spillerne vi kommer med her vil være fine å ha på laget ditt dette verdensmesterskapet. PS: Prisene er hentet fra TV2 sitt managerspill, men vil nok være mye like på den offisielle.

 PS: Fotballsonen har en liga i samarbeid med hvor man kan stikke av med keeperhansker og England-drakt signert av Paul Robinson(!). Bli med i ligaen ved å bruke koden a6518cd3

Angrep

Premium(10.5-12.5)

Lionel Messi 12.5

Den første som sikkert kommer til å bli valgt på mange sine lag er nok den populære kapteinen til Argentina. Barcelonas store juvel er kanskje den viktigste spilleren for at et lag skal prestere under hele VM, og Argentina er fullstendig avhengig av at deres Argentinske maestro skal levere varene. Messi kan alltid dunke inn et frispark eller tre nesten uansett mot motstander, noe som alltid gjør Messi til et het alternativ. Undertegnede har også troen på at han er i så god form på et Argentina som pleier å prestere i VM at han blir valgt på bekostning av Cristiano Ronaldo denne gangen.

Neymar 11.5

Hele Brasils kjæledegge rakk å bli klar til mesterskapet etter skaden han pådro seg tidligere i vår. Ikke spilt for PSG de siste månedene, men i de to siste treningskampene har han sett veldig frisk ut for Brasil. Mange har Brasil som en av de største favorittene, og det virker som om Tite har klart å komponere et godt lag. De har mange gode alternativer fremover på banen, men Neymar er nok den som kommer til å spille alt uansett, og vi tror han vil få et godt mesterskap.

Romelu Lukaku 10.5

Belgias mestscorende gjennom tidene kommer til Russland med skyhøy selvtillit. Har sammen med landslaget sitt imponert stort i de siste treningskampene, og han fikk blant annet to mål og en målgivende mot VM-klare Costa Rica 11.juni. Har et arsenal av gode tilretteleggere bak seg, så at han skal komme til mange sjanser i en på papiret enkelt gruppe er det ingen tvil om.

Middels(7.5-10.0)

Kylian Mbappe 10.0

Konkurrerer om plassen på mange lag med sin rekkemann Griezmann, men kommer med en hyggeligere prislapp en sin lagkamerat. Har et uforløst potensial som målscorer på landslaget, og det kan løsne nå på den store scenen. Er veldig mye involvert for Frankrike og spiller både sentral spiss og mer utover på kanten. Har stått bak veldig mange sjanser i de siste treningskampene, og det er et under at han ikke har fått flere mål slik han har spilt. Frankrike har et lag bestående av mange som kan score mål, hvor kanskje ingen er sånn helt utpreget toppscorer, denne gangen tror vi det blir Mbappe.

Edinson Cavani 9.5

Uruguay og PSG sin storscorer har fått en rimelig prislapp i dette mesterskapet, og vil nok være på blokka til veldig mange. Uruguay har også havnet i en gruppe uten de største utfordringene, så det kan bli mange muligheter for at Cavani skal levere mål i det tempoet han pleier å gjøre det for på klubblaget. Er en komplett spiss som kan score mål på alle måter. Spiller på et lag som har mange verdensklassespillere som har spilt mange landskamper sammen, noe som er fint å dra med seg til Russland.

Timo Werner 8.5

Timo Werner er et uskrevet blad for mange. 22-åringen har spilt tretten landskamper og notert seg for åtte mål. På klubblaget sitt RB Leipzig har han levert 21 mål på 31 kamper. Dette tyder på at Tyskland kanskje har fått frem en ny storscorer. Virker å være helt klink på laget inn mot mesterskapet, og storklubbene sikler på han. Å spille spiss på det som er ranket som verdens beste landslag er aldri feil om man skal vise seg frem, og sjanser skal han nok få servert nok av fra sine landslagskolleger. En liten outsider til å bli toppscorer om Tyskland leverer slik mange forventer, og da er 8.5 en meget fin pris.

Billig(4.0-7.0)

Hrving Lozano 6.5

En utrolig artig spiller man kan glede seg til å se i verdensmesterskapet. 28 målpoeng på 29 kamper for PSV i Nederland legger man merke til, kan han dra meg seg disse tallene inn på et artig Mexico-lag kan det bli spennende. Var kraftig linket til blant annet Manchester United før han gikk til PSV, og mange har han på blokka si før mesterskapet starter. Er en lynrask kantspiller som med kjappe finter og en god fot skaper mye for seg selv og for lagkameratene sine. Mexico er et ustabilt landslag, men de finner alltid mål under mesterskap, Lozano er kanskje ikke et dårlig valg om man tør å satse på han som et billig alternativ.

Diafra Sakho 6.0

Denne er litt usikker ettersom Senegal har veldig mange gode alternativer på de tre mest offensive plassene sine. Flere av disse spillerne har også mange av de samme kvalitetene, men Sakho er kanskje en litt mer «rå» spiller å ha foran de litt mer kjappe og tekniske spillerne de har. Kan være farlig langs bakken og i lufta, noe han klarte å vise i Premier League i mellom skadene sine blant annet. Senegal er alltid et lag å regne med i mesterskap, og vi tror de kan score mange mål. Om ikke Sakho starter er noen av de andre spissene rundt samme prisklasse hos Senegal også fine menn å ha på laget.

Iago Aspas 7.0

7.0 er en veldig god pris for en spiss som flere eksperter tror vil starte for Spania. Slåss om plassen mot den litt større og fysisk robuste Diego Costa (10.5), og det er vanskelig å si hvem som starter. Har en veldig imponerende statistikk for landslaget den siste tiden, og leverte også varene for middelhavsfareren Celta Vigo denne sesongen. 19 mål ble det på den gamle Liverpool-spilleren, og det kan virke som om han er i sitt livs form ved inngangen av mesterskapet. Kan løpe og plage de fleste forsvar og er en litt annen trussel for motstanderne om han spiller sammen med de litt mer ballsikre møtende spillerne de har offensivt i banen. Om han starter og leverer varene er det ikke vits å nøle med å få han inn på laget ettersom Spania også kan nå veldig langt.

Midtbane

Premium(9.0-10.5)

Eden Hazard 10.5

Er dette endelig sommeren Hazard og Belgia skal stå frem og prestere slik de har potensial til? Belgia har et lag fullt av verdensstjerner og på papiret er det få lag som kan matche dem. Skuffet stort i sist mesterskap vi så dem, men nå har de samme spillerne blitt eldre og mer rutinerte. Virker som om de er i god form, og om man har sett de siste treningskampene til Belgia er det galskap å ikke velge Hazard på laget. Ligger sammen med Mertens like bak Lukaku og får utrolig mye rom. De fleste lag ønsker å stoppe Hazard, men Belgia har så mange andre kvalitetsspillere at de rett og slett ikke kan gjøre det. Da får Hazard rom, og da trives han. Vi tror han vil trives under VM, og da er han blant verdens beste. Til å være den dyreste midtbanespilleren på spillet ser han før VM starter ut til å være verdt det.

Coutinho 10.0

Midtbanespilleren som første halvdel av sesongen lekte seg for Liverpool i Premier League, før han mot slutten av sesongen igjen så ut til å leke med motstanderne, bare denne gangen i en Barcelona-drakt. Coutinho har de siste sesongene vært en av de beste midtbanespillerne i verden. Driblinger, skudd, pasninger og alt man forventer at en offensiv midtbanespiller fra Brasil skal kunne finner man hos vår mann. Er nærmest en garantist for vakre mål og trenger ikke mye rom før han plasserer ballen i nettaket. Er på Brasils midtbane den med det mest offensive ansvaret, noe som gjør at han kommer til mange gode posisjoner offensivt i banen. Har sett ut til å ha et telepatisk samarbeid med de offensive spillerne i treningskampene, og om Brasil skal prestere må dette dras med videre til Russland.

Isco 10.0

Isco-Disco inntar Russland. Isco har kanskje ikke spilt den største rollen for Real Madrid denne sesongen, men for landslaget er det få som har vært bedre. Er en fryd å se på når han får ballen i beina, og stilen til Spania hvor det går litt saktere fremover passer Isco perfekt. Er den som ofte havner i avgjørende posisjoner for Spania, noe man også kan lese av statistikken til Isco fra kvalifiseringen, nemlig målinvolvering hvert 57-minutt. Fem mål og to målgivende ble det. Klarer han å dra dette med seg inn i mesterskapet kan han kanskje endelig vise at han er blant verdens aller beste midtbanespillere.

Middels(7.0-8.5)

James Rodriguez 8.5

Hvem husker ikke når Colombias juvel introduserte seg for verden under mesterskapet i Brasil for fire år siden? Fremsto som spilleren som kunne slå den avgjørende pasningen, drible motspillerne, score vakre mål og også krige for landet sitt. Flere mente han var mesterskapets beste spiller og det var ikke mange tørre øyne når Colombia røk ut i kvartfinalen. Nå er Colombia tilbake i Vm etter en litt trøblete kvalifisering. Kvalifiseringen i Sør-Amerika er alltid vanskelig, så for mange av disse landene er det nesten vanskeligere å kvalifisere seg enn å gå videre til sluttspillet i VM. James er nøkkelen for Colombia. Er fus i alt og den spilleren som står bak stort sett alt Colombia skaper, og var avgjørende i kvalifiseringen. Ikke bare kan han skape mye på egenhånd, men Colombia virker også veldig sterke på dødball, noe som kan favorisere hans deilige dødballfot.

Raheem Sterling 8.5

Er en spiller som går fra en fantastisk sesong med Manchester City til å være en av de som fotballgale engelskmenn må stole på at skal levere for nasjonen sin. Er en spiller som splitter folket hvor han både er elsket og hatet. Det er derimot ingen tvil om at han vet hva han driver med på banen. Vil starte mesterskapet i tospann med Harry Kane på topp i 3-5-2 systemet til Southgate, og vil nok være den spilleren som skal strekke motstanderne med fart og uforutsigbarhet. Vil være vanskelig å forholde seg til ved siden av en Kane som nok vil bli ekstra passet på, og da kan det bli mye rom for vår utvalgte. Til 8.5 er han en veldig fin differensial som også spiller ute av posisjon, så her kan det være mye å hente om man tør å gamble.

Corentin Tolisso 7.0

Tolisso ser ut til å ha vunnet kampen om den ledige plassen med Kante og Pogba på midtbanen til Frankrike. Frankrike er vanskelige å lese før mesterskapet. De har veldig mange solide spillere som kjemper m et fåtallsplasser, noe som skaper mye hodebry i fantasy-sammenheng. Flere populære valg i form av Lemar og Dembele er priset dyrere, og selv om de kanskje er mer attraktive pga. sine offensive kvaliteter er det som sagt ikke noe garanti for mye spilletid. Tolisso kommer fra en veldig oppløftende førstesesong for Bayern Munchen. Til tross for litt skadeproblemer har han stort sett spilt fast og fortsatt der han slapp for Lyon. Han er en underholdene spiller som kan minne litt om Paul Pogba. Liker å komme fra dypet, er glad i ballen og takker ikke nei til et langskudd. Kan være en joker både for Frankrike og for de som tør å satse på han på laget sitt.

Billig(4.0-6.5)

Yannick Carrasco 6.5

Få trodde Carrasco skulle få en viktig rolle inn mot mesterskapet etter han i januar ble klar for kinesisk fotball. Vingen som har frustrert og imponert i Spania for Atletico Madrid fikk aldri helt ut potensialet sitt i den spanske hovedstaten og ble veid for lett av Simeone. Har i Belgia kjempet seg til en vingback-plass og virker å være bankers på laget. Er ikke en typisk back, men med den solide treeren bak seg trenger han heller ikke alltid å være så solid bakover. Tilbyr mye offensivt for et Belgia som breddeholder, og er stort sett med offensivt i hvert angrep for Belgia. Til 6.5 er han er veldig fint alternativ som selv om han spiller «forsvar» har en mer offensiv posisjon på laget en f.eks Kevin De Bruyne.

Aleksander Golovin 5.5

Dette er en spiller som har blitt linket til alle storklubber I Europa den siste tiden. Russland har kanskje ikke hatt en mer spennende spiller siden Arshavin, og 22-åringen fra CSKA-Moskva bærer mye ansvar på sine skuldre. Som hjemmenasjon er det forventet i russland at landslaget skal videre fra gruppespillet, spesielt i en gruppe som ser enkel ut på papiret. Problemer et at russland egentlig er et veldig svakt landslag. Alt kan skje i kampene mot Saudi-Arabia og Egypt, og det kan kanskje ikke være dumt å gå for denne unge russeren om vertsnasjonen skal løfte spillet sitt for å gjøre Putin og resten av Russland fornøyde. Golovin er en ganske komplett spiller som er lett til beins med de offensive kvalitetene man kan forvente av en spiller som gjerne sier å være Russland sitt svar på Messi. Er derimot ingen luksusspiller som mange andre med den merkelappen er, ettersom han også viser seg frem med gode defensive ferdigheter. Det blir spennende å se hvordan Russland fremstår og om Golovin for fire tøyler offensivt i åpningskampen mot Saudi Arabia.

Rodrigo Bentancur 5.0

Den unge Juventus-spilleren debuterte for Uruguay i 2017 og har fått notert seg for seks landskamper etter dette. 20-åringen var en ukjent spiller for nesten hele fotball-Europa da han gikk til Juventus som 19-åring i fjor, og kun de som har spilt Football Manager ante hvilken juvel de hade sikret seg. Tok nivået kjapt og har fått med seg 20 kamper for Torino-klubben dette året. Er en høy og elegant midtbanespiller med en aldeles nydelig teknikk. Kommer fort til å starte som en av to spillere på midten i 4-4-2-systemet til Uruguay, og det blir mye ansvar på unge skuldre. Uruguay har mye rutinert offensivt og defensivt, så de store spørsmålene finner man på midtbanen. Her blir det opp til vår utvalgte mann å vise at han kan binde leddende til Uruguay sammen, og når han koster 5.0 og spiller på et lag som bør vinne gruppa si ganske greit er han en mann mange burde ha på blokka.

Forsvar

Premium(6.5-7.0)

Joshua Kimmich 7.0

Kimmich er en av to forsvarspillere som har fått den svimlende prislappen 7.0, men slik han spiller fotball forsvarer han den. Er back, ving og midtbane samtidig, og det er fascinerende å se hvordan han beveger seg på fotballbanen. På Tyskland er han gjerne mer utpreget back enn han er på klubblaget sitt, men får allikevel mange målpoeng. Hele ni målgivende ble det for den unge backen i kvalifiseringen, noe som var mest i Europa. 23-åringen er dyr, men når han spiller slik han gjør på kanskje verdens mest solide landslag er han fort verdt det.

Marcelo 7.0

Er I sammen med Kimmich spillets dyreste forsvarspiller, og må også sies å være verdt det. De fleste kjenner han fra Real Madrid hvor han svært ofte blir dratt frem som en av verdens beste fotballspillere. Marcelo spiller med hjertet og befinner seg ofte i posisjoner man ikke forventer at en back skal befinne seg i. Er veldig involvert offensivt, og dette resulterer mange ganger i målpoeng. Er også kjent for å være en del feilplassert defensivt, men hvem bryr seg om det når han er et så bra angrepsvåpen offensivt. Brasil ser veldig solide ut ved inngangen til dette mesterskapet, og det kan bli mange poeng for den hårete brasilianeren.

Jordi Alba 6.5

I rekken av offensive backer som er mye involvert offensivt kommer også spanjolen Jordi Alba. Er priset litt billigere enn de to tidligere nevnte, men hadde nok også forsvart en 7.0 prislapp. Man finner ofte Alba løpende opp og ned venstresiden for Barcelona, hvor han har vært førstevalget siden 2012. Spania slipper inn svært få mål, noe som bare der gjør at det er attraktivt å ha en spanjol på laget sitt. De har også ingen rene vinger på laget, og det er mye offensivt ansvar på backene som breddeholdere. Alba får derfor mye ansvar på venstresiden, og man kan nok regne med at han gjentatte ganger skal komme i gode posisjoner offensivt i banen.

Middels (5.5-6.0)

Thomas Meunier 6.0

Nok en svært offensive back for et lag som er veldig spennende offensivt, begynner man å se et mønster? Spiller høyre vingback I Belgia sin 3-5-2 formasjon og er I likhet med Carrasco på motsatt side mer ving en back. Belgia er I form, og I de siste treningskampene har de vært veldig opptatte av å få frem vingbackene sine I angrep. Mounier er mer I motstanderens boks en egen I kamper der Belgia dominerer og det er jo akkurat det man ønsker fra en forsvarspiller på dette spillet. Scorer også mange mål til å være back, og  noterte seg blant annet for et hattrick mot Gibraltar I kvalifiseringen.

Raphael Guerreiro 6.0

Portugisiske backer er alltid spennende I fantasy-sammenheng. Gerreiro var blant favorittene under sist EM hvor Portugal vant og slapp inn lite mål. Spiller til daglig for Borussia Dortmund hvor han blir brukt over alle posisjoner. Ligner litt på Kimmich I spillestilen, men har kanskje en enda bedre fot en den unge tyskeren. Er flink til å komme I posisjoner hvor han får vist frem denne, noe som resulterer I mange målpoeng.

Yerri Mina 5.5

Liten joker i denne sammenhengen ettersom han er den eneste på denne lista som ikke spiller back. Danner et solid midtstopperpar med Sanchez for Colmbia og vil for det første sannsynligvis ikke slippe inn mye mål i en gruppe de skal vine. For det andre er dette en ruvende forsvarspiller som man legger merke til. Er litt av en trussel på offensive dødball og kommer til avslutning nesten hver kamp han spiller. For landslaget har Barcelona-spilleren tre mål på 12 landskamper, og det kunne fort vært enda mer. Colombia har en solid dødballfot hos James Rodriguez, og om han stiller inn siktet skal man ikke se bort ifra at Mina er den som avslutter flere angrep på dødball for Colombia.

Billig (4.0-5.0)

Nicolas Taglafico 5.0

Spiller til daglig for Ajax, og får nå ansvaret for venstrebacken til Argentina under VM. Er en ukjent spiller for veldig mange, men han har levert en solid sesong for klubblaget sitt etter han gikk til dem i Januar 2018. Før dette var han kaptein på et Independiente som vant Copa I 2017, noe som ikke er verst for en 24-åring. Har kun spilt fire landskamper tidligere, men virker å få tillit fra Sampaoli i Russland. Argentina har en gruppe de skal vinne greit, og da kan Taglafico være en mann som kan skaffe poeng om man har han på laget.

Benjamin Pavard 5.0

Pavard er den store jokeren på det franske landslaget, og mange hadde ikke hørt om han før han kom med i troppen. Har spilt solid på høyreback i treningskampene, og mange eksperter tror han vinner kampen mot Sidibe om å starte i Russland. Stuttgart spilleren ønsker å vise seg frem for verden, og det vil nok ikke være en overaskelse om han skifter beite etter sommeren. 22-åringen har spilt seks landskamper på seniornivå, men med den rutinen han viser i spillet sitt vil det nok ikke hemme han under sommerens mesterskap om han får startplassen av Deschamps. Er en litt mer defensiv back en mange andre på denne lista, men har en god fot han ofte viser frem når han først er med i angrep.

Achraf Hakimi 5.0

Marocco er et land mange tror kan overraske under sommerens mesterskap, og vi i fotballsonen tror også dette. Har mange lovende unge spillere som har levert en svært solid kvalifisering. Forsvaret deres er et sterkt ledd som blir ledet av rutinerte Benatia fra Juventus. På sidene har de to offensive backer, og spesielt Real Madrids unge høyreback Hakimi er en spennende spiller. Til å være back en han veldig uforutsigbar offensivt, og dessverre litt uforutsigbar defensivt også. Har tøff konkurranse i den spanske hovedstaden, men for Marocco er han fast og spiller med en større trygghet. Om Marocco får ut potensialet sitt kan de gjøre et solid mesterskap. Starter mot Iran, og det kan være en fin kamp å ha Hakimi eller en annen fra Marocco i.

Keeper

Premium (6.5)

Alisson 6.5

Brasil stiller med et utrolig sterkt keeperpar til dette verdensmesterskapet. For den vanlige nordmann som ser Premier League er det nok overaskende å se at Ederson ikke starter for landslaget sitt. Her møter han knallsterk konkurranse mot Roma sin sisteskanse som har vært bankers på laget til Tite. Er en majestetisk keeper som høster skryt fra alle kanter etter sesongen sin for Roma. Han er en fantastisk skuddstopper som står på ønskelisten til mange klubber i Europa, og vi tror han vil ha et godt mesterskap bak et solid brasiliansk forsvar.

David de Gea 6.5

Verdens beste keeper har endelig spilt seg varm I Spania-trøya etter Iker Casillas sin tid som førstekeeper var ferdig etter 50 år og 5000 kamper i den røde trøya. Få setter spørsmål omkring de Gea sine ferdigheter etter de siste sesongene for Manchester United, og det må være en utrolig trygghet for et allerede solid spansk lag at de har en så god keeper i dette mesterskapet. Er også kjent for å være en god straffespark-redder med sine enorme reflekser, så han kan spille en hovedrolle i sluttspillet i Russland.

Hugo Lloris 6.5

Kommer fra en litt skuffende sesong for Tottenham, hvor han ikke har vært like stabil som man skal forvente av den franske landslagskapteinen. På Frankrike er han uansett den åpenbare lederen for laget sitt, og han har levert solide opptredener i alle sine 98 landskamper. Frankrike har ambisjoner om å gjøre et godt mesterskap, med solide spillere i alle ledd er det muligheter, men Lloris må løfte sitt spill fra klubblaget for å kunne lede nasjonen sin til suksess. Klarer han det vet alle hvor god han er på sitt beste!

Middels (5.5-6.0)

Fernando Muslera 5.5

Uruguay er nasjonen mange har pekt seg ut som et landslag å plukke spillere fra til laget sitt. Dette skyldes ikke bare at de har et veldig solid landslag, puljen deres er kanskje den enkleste man har sett på lang tid. Med verdensklassespillere i alle ledd bør de kunne suse lett videre, og de bør faktisk kunne holde nullen i alle kampene også. Muslera spiller bak Godin og Gimenez, og det er kanskje det mest solide midtstopperparet i VM. Vi tror han får rolige dager på jobben, men i åttendelsfinalen vil de som gruppevinner fort møte tøffere motstand når de skal opp mot gruppetoer i Gruppe B. Muslera er uansett en solid keeper som er god på strek og i stand til å gjøre imponerende opptredener.

Rui Patricio 6.0

Rui Patricio er en av mange spillere fra Sporting som sa opp kontrakten sin med klubben etter kaoset de siste ukene, og han går dermed inn I VM med et ønske om å vise seg frem. Spiller på et gjerrig Portugal som vant EM for to år siden med en defensiv tilnærming. Er en trygg sisteskanse som ikke er spektakulær. Gjør jobben sin til mer enn godkjent og sprer rutine til det som fort blir et ungt Portugal. Portugisiske keepere har også tradisjonelt gjort det bra i straffesparkkonkurranser, så om Portugal kommer seg videre fra gruppespillet kan det ble mye poeng på Rui Patricio.

David Ospina 5.5

Arsenal sin rutinerte keeper har mindre konkurranse på landslaget enn på klubbnivå, og her er han en av de viktigste spillerne. Har 86 kamper med flagget på brystet og var spesielt delaktig i at Colmbia gjorde det skarpt i Brasil for fire år siden. Er sør Sør-Amerikanske keepere flest solid på strek takket være en atletisk muskulatur. Colombia har en gruppe de fint kan vinne, så med Ospina har man en keeper som man kan ha langt ut i mesterskapet forhåpentligvis. Colombia har også mange solide spillere i defensive posisjoner, så det kan bli tøft for andre nasjoner å bryte dem ned.

Billig (4.0-5.0)

Vladimir Stojkovic 5.0

Serbia går inn i mesterskapet som en liten outsider. De har bygget opp et veldig solid lag som kan overaske de fleste. Vant puljen sin i kvalifiseringen ganske greit, men der de imponerte offensivt var de litt mindre solide defensivt. De slapp inn 10 mål på 10 kamper, men det var flere kamper det ble to baklengs istedenfor i hver kamp. Virker å klare å stenge igjen mot lag de skal være bedre enn, noe som tyder på at de er flinke til å dominere kamper, men at de sliter litt merr der de må kjempe. Møter to lag de skal være bedre enn i gruppespillet, så det kan bli muligheter for at den rutinerte 34-åringen kan klare å sikre gode poeng.

Pedro Gallese 4.5

Peru er et lag veldig få vet så mye om. Fremstår kanskje som er litt kamikaze-lag som stuper frem i angrep med full fart når de har sjansen. Scorer veldig mange mål, og kan stresse de fleste lag. De blir et spennende bekjentskap, og om man vil satse litt er Gallese en god keeper for 4.5. Møter et veldig svakt Australia og et dansk lag det er mye spørsmål rundt, og det er fint muligheter for å her ha en billig keeper som kan sikre greie poeng.

Hannes Halldorsson 4.0

Dette er den billigste keeperen som ser ut til å være bankers på laget sitt. En keeper til 4.0 er drømmen til de fleste, og det ser ut til at godt over halvparten kommer til å velge Hannes. Blir nok andrekeeperen til de fleste, men Island har gang på gang vist at de er solide bakover, så folk må nok regne med å sitte med gode poeng på benken også om Island får det til å stemme slik de kan på sitt beste.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Stian Mæland

26 år, masterstudent ved Norges Idrettshøgskole og fotballtrener på deltid. @StianMaland på Twitter

Legg igjen en kommentar