Tramadol Online Germany Generic Tramadol Online Ordering Tramadol Online Tramadol Online Overnight 180 Tramadol To Buy

VM: Oppsummering av andre runde i gruppespillet

Tirsdag 19.juni:

Gruppe A: Russland – Egypt 20.00

Ville Mohammed Salah starte for Egypt og potensielt bli frelseren som la grunnlaget for å ta seg videre fra gruppespillet? Eller var det Russland som skulle bevise at 5-0 seieren over Saudi Arabia i åpningskampen ikke var noe bløff? Salah var det ingen som la merke til, i stedet ble det en russisk oppvisning som med en hel nasjon i ryggen avgjorde med tre minutters magi. Først doblet Denis Cheryshev ledelsen etter at Ahmed Fathi var uheldig rett etter sidebytte og satte ballen i eget nett etter en drøy time. Deretter fastsatte den russiske bjørnen Artem Dzyuba sluttresultatet til 3-0 tre minutter senere og avgjorde i praksis gruppe A da han sendte vertsnasjonen til åttendelsfinale, i motsetning til for fire år siden, da de røk i gruppespillet.

Onsdag 20.juni:

Gruppe B: Portugal – Marokko 14.00

Med den utrolige 3-3-kampen mot Spania fem dager tidligere som muligens kvalifiserer til årets VM-kamp, var det naturlig nok store forventinger til hva Portugal og Cristiano Ronaldo kunne utrette mot Marokko. Ronaldo brukte kun fire minutter til å score sitt fjerde i årets VM-sluttspill etter hjørnespark, men etter det kunne Marokko scoret både en og to ganger, men dårlig effektivitet slik som mot Iran i deres første kamp førte til at kampen endte med knepen 1-0 seier til Ronaldo & Co uten å imponere nevneverdig. Men vi glemmer ikke hvordan de regjerende europamesteren kunne løfte EM-trofeet for to år siden etter å ha vunnet èn (!) kamp etter ordinær spilletid…

Gruppe A: Uruguay – Saudi Arabia 17.00

Kamp tre i andre runde ble av den kjedelige sorten. Som enorme favoritter i gruppe A mot Saudi Arabia til tross for kun fire millioner innbyggerem kunne man ventet mer underholdende fotball av Uruguay når angrepsduoen din heter Luis Suarez og Edison Cavani. Suarez leverte riktignok en scoring mot lilleput-nasjonen i fotballsammenheng, men Cavani var iskald foran mål, og det virket i det hele som om uruguayerne ikke trykket gasspedalen helt i bånn. Men 1-0 var nok til å sikre avansement for Uruguays del og neste kamp mot Russland blir en ren gruppefinale.

Gruppe B: Iran – Spania 20.00

Kveldens siste kamp var kanskje ikke den morsomste på papiret. For Iran sin del ble det som ventet en ren forsvarskamp hvor de ikke maktet å holde på ballen når de lånte den fra Spania som fulgte opp hvert angrep med bølger både på høyre- og venstresiden. Spanjolene klarte imidlertid ikke å få hull på byllen før kampuret viste 55 minutter da en heldig Diego Costa fikk en klarering i kneet som snek seg i mål og Spania vant fullt fortjent og sikret mest sannsynlig avansement. Likevel er det lov å ha medfølelse for Iran og Saeid Ezatollahi som feiret som om han og Iran hadde vunnet VM-gull, men assistentdommeren hadde vinklet for offside og målet ble korrekt annulert til Irans store fortvilelse.

Torsdag 21.juni:

Gruppe C: Danmark – Australia 14.00

Våre fotballvenner fra Danmark hadde ikke tapt på 16 kamper før oppgjøret mot Australia og forlenget med 1-1 resultatet den imponerende statistikken med en kamp. Danmark var det beste laget og styrte det meste som foregikk i Mordovia, men likevel imponerte de de færreste. Var dessuten uheldig da Australia fikk tildelt en tvilsom VAR-straffe for hands. For øvrig to land som har vært involvert i mange VAR-avgjørelser, Danmark fikk VAR-straffe mot seg i deres første kamp mot Peru, mens Australia ble både tildelt og fikk straffe mot seg i kampen mot Frankrike i første runde. Så fire avgjørelser på to kamper som har gitt straffe etter kommunikasjon med VAR-teamet i Moskva!

Gruppe C: Frankrike – Peru 17.00

I den siste kampen i gruppe C var det Didier Deschamps mannskap som en av de store gull-favorittene som skulle i aksjon mot Peru. Olivier Giroud fikk sjansen fra start og linket svært godt med Antoine Griezmann som var et konstant uromoment i første omgang. Likevel var det purunge Kylian Mbappe som stjal overskriftene som den yngste franskmannen med 19 år og seks måneder til å score i et mesterskap for Frankrike. Peru jaktet desperat scoringen som kunne sikret håpet om avansement, men oppgjøret endte 1-0 til Frankrike, og det betyr at de tapende EM-finalistene er videre fra gruppespillet.

Gruppe D: Argentina – Kroatia 20.00

Kanskje hovedretten i runde 2. Kroatia som en av de store underdogene i VM-sluttspillet mot en av mange forhåndsfavoritter Argentina på motsatt banehalvdel. Vet ikke om man kan si at Argentina underpresterer eller om det er Kroatia som imponerer. Uansett var få som trodde at det ville ende 3-0 til Kroatia på forhånd, men det var en fullt fortjent seier. Willy Caballero kommer nok ikke til å glemme kampen med det første, ettersom han forærte Kroatia 1-0 scoringen etter en vanvittig tabbe. Men med stjernegalleriet Argentina har tilgjengelig kunne man forventet mer angrepsvillig og underholdende fotball når vært mulig  når vi kan trekke frem spillere slik som Dybala, Di Marria, Higuain, Messi, Aguero og Pavon. Likevel kan  Argentina flakser seg videre, men da MÅ Jorge Sampaolis menn levere mot Nigeria i tredje runde.

Fredag 22.juni:
Gruppe E: Brasil – Costa Rica  14.00

De fleste øyne før mesterskapet i Russland var rettet mot Neymar i hjemlandet. Mot Costa Rica havnet han nok en gang i begivenhetenes sentrum – i en kamp hvor han først forsøkte å filme seg til straffespark før scoret på overtid, men det var Keylor Navas som måtte dra frem flere kvalifiserte redninger for å holde Costa Rica inne i kampen som var en av kampens giganter. Men da klokken bikket 90 minutter sprakk nullen da Philippe Coutinho tuppet inn 1-0 på overtid, før Neymar som nevnt doblet ledelsen.

Gruppe D: Nigeria – Island 17.00

Eksotiske Nigeria mot vikingene fra sagaøyen. Hele ti tidligere eller nåværende Eliteserie-spillere i kamptroppene til de to respektive VM-troppene, men ingen av dem klarte å markere seg nevneverdig i kampen. I stedet var det Musa som stjal oppmerksomheten med to praktscoringer. Først tok han ned ballen på nydelig vis inne i femmeteren til Island etter en vakker kontring, før han lurte hele det islandske forsvaret og rundet Halldor Haldorsson i Island-buret og satte enkelt inn 2-0 i krysset. Det betyr at gruppe D er vidåpen før siste runde hvor alle lagene kan gå videre!

Gruppe E: Serbia – Sveits 20.00

En voldsomt intensitet og kamp som levde fra start til slutt. Det ble en vanvittig snuoperasjon fra Sveits sin side som ble komplett rett før slutt da Xherdan Shaqiri satte ballen lekkert i mål mens Serbia jaktet seiersmålet. Likevel er det oppførselen og feiringene til Xherdan Shaqiri og  Granit Xhaka som vil bli husket. Målscorerne feiret nemlig målene ved å provosere Serbia enormt med forsøk på albanske ørner, som nå ifølge Telegragh har klaget inn målscorerne til FIFA for de politiske feiringene.

Lørdag 23.juni:

Gruppe G: Belgia – Tunisia 14.00

For et sjansesløseri! Belgia vant til slutt 5-2 mot Tunisia som utfordret ett av VMs beste lag spiller for spiller i første omgang, men utover i andre omgang ble tunisierne sjanseløse og vi fikk se hvordan Belgia broderte seg frem til angrep etter angrep. Det var aldri noe tvil om at Belgia ville sikre seg tre poeng, men resultatet kunne sett mye verre ut dersom Belgia hadde vært mer effektive foran mål. Men det ble Premier League-stjernene Eden Hazard og Romelu Lukaku som scoret to mål hver, og på sin femte gigasjanse kunne Michy Batshuayi sette hans første i mesterskapet i VMs mest målrike kamp så langt. Det betyr at Lukaku er oppe i fire mål totalt, altså like mange som Ronaldo og er med i kampen om toppscorertittelen!

Gruppe F: Sør-Korea – Mexico 17.00

Mexico som sendte sjokkbølger gjennom Tyskland i første runde kunne sikre seg et godt utgangspunkt for avansement med tre poeng mot Sør-Korea, og Hirving Lozano og hans lagkamerater leverte varene. Kontringen som senket Tyskland fungerte like godt mot Sør-Korea da Chicharito scoret sitt 50. landslagsmål og punkterte kampen med 2-0 scoringen 25 minutter før slutt, etter at Carlos Vela hadde vært sikker fra elleve meter etter halvspilt første omgang. Tottenham-stjernen Son Heung-min har en enorm status i hjemlandet har vært en skygge av seg selv innledningsvis i VM. Men på overtid mot Mexico sa det BANG og han svingte ballen vakkert bak målvakt Ochua, men dessverre for Sør-Korea ble det kun et trøstemål og nå ser VM etter alle solemerker ut over for Son og Sør-Korea etter siste gruppespills kamp mot Tyskland.

Gruppe F: Tyskland – Sverige 20.00

Blod, svette og tårer. Hvilken kamp da, dere! Tyskland slet voldsomt helt til siste slutt og kollektivet slik vi har sett de siste mesterskapene var ikke til å kjenne igjen. De hang ikke sammen, men i det 95 minutt  prikket Toni Kroos inn frisparket som holder liv i gull-drømmen til Tyskland. Ola Toivonen sendte hele Sverige til himmels halvveis i første omgang, men Tyskland kom tilbake med ti mann. Likevel er muligheten fortsatt til stede for at Sverige spiller seg videre. Da er “søta bror” avhengige av poeng mot Mexico som topper gruppen før runde 3 for å ta seg videre, ettersom Tyskland nok vil ta poeng mot Sør-Korea. Samtidig må det nevnes at Sverige leverte en rå kamp, og det må være fryktelig bittert og et surt for tapre svensker. Uansett kan vi se fram til en vanvittig runde 3 i gruppe F hvor tre lag kan ende på seks poeng, hvor innbyrdes oppgjør og målforskjell til slutt avgjør hvem av nasjonene som går videre!

Søndag 24.juni:

Gruppe G: England – Panama 14.00

England var virkelig i scoringshumør og allerede til pause viste resultattavlen 5-0. Da hadde John Stones og Harry Kane scoret to mål hver, i tillegg til Jesse Lingards perle ti minutter før pause. Etter sidebytte satte England ned tempoet etter 6-0, mens Panama gjennom 90 minutter neppe fikk flere fans med sin destruktive spillestil og protester på hver dommeravgjørelse, likevel hadde det sin sjarm da Panama-publikummet tok til tårene etter 6-1 reduseringen. Videre registrerer vi at Raheem Sterling fortsatt ser ut til å være vaksinert mot å score mål for landslaget, mens Harry Kane virkelig har funnet scoringsformen i mesterskapet og er for alvor med i kampen om Gullstøvelen. Fem nettkjenninger på to kamper også betyr at kapteinen er nummer to på listen som Englands mestscorende i VM – kun ett mål bak Gary Lineker som scoret seks mål i 1986.

Gruppe H: Japan – Senegal 17.00

To lag som vant hver sin første kamp i gruppespillet, hvor en eventuell vinner potensielt kunne sikre åttedelsfinale-billetten. Japan sto for en av de største overraskelsene i første kamp i gruppespillet med seieren over Colombia. I kamp to mot et sterkt Senegal som tok ledelsen ved Sadio Mane etter kun tolv minutter ble de raskt dratt ned på jorden. Japan kom tilbake før pausesignalet med en vakker scoring, mens det var Senegal som styrte det meste av banespillet og tok fortjent ledelsen på nytt 20 minutter før slutt. Men javaneserne nektet å gi seg, og seks minutter etter 2-1 kom de tilbake nok en gang og utlignet til 2-2 som ble sluttresultatet. Dermed lever gruppen som på forhånd kanskje ble utpekt som en av de jevneste før VM-start.

Gruppe H: Polen – Colombia 20.00

Etter en trøblete start med rødt kort og tap i første kamp slo Colombia kraftig tilbake i runde to med knallsterke 3-0 mot Polen. James Rodríguez som slet med en leggskade i kampen mot Japan var tilbake fra start, og hvilken kamp Bayern-München-spilleren leverte! Tre målgivende i en kamp som var preget av stundens alvor, hvor det tapende laget sto igjen med svarteper og utslått av VM. Colombia grep muligheten og sikret seg tre viktig poeng i kampen om avansement, mens Polen er sjanseløse til å ta seg videre fra gruppe H.