England har vunnet en straffesparkkonkurranse. Vi gjentar. Etter 28 år har England vunnet en straffesparkkonkurranse. 

England-fans har nå begynt å drømme. Kan dette virkelig være året da fotball kommer hjem til England?

England-laget har gjort en fantastisk jobb med å komme til semifinalen, og vi er sikre på at det blir en stor fest og fridag hvis de vinner! «- World Cup Super Fans Unibet Bonus CodeHvis England nå anses som tredje største favoritt bak Frankrike og Belgia for å vinne konkurransen, og hvis de går hele veien i Russland 15. juli; hva ville dager, uker og måneder etter turneringen bringe? Her ser vi på fem ting som vi tror ville skje hvis Gareth Southgate sine menn faktisk returnerer hjem med VM-pokalen.

Nasjonal helligdag
Du kan være sikker på at det vil være ønske om en nasjonalferie dersom England kommer til VM-finalen, og det ville være fornuftig for regjeringen å ta hensyn til dette. Tatt i betraktning at fem millioner briter tok seg fri etter seieren mot Colombia, skulle vi forvente mer av det samme hvis de skulle komme til finalen.

Æret av dronningen
En annen ting vi regner med er at spillerne blir æret av dronningen for deres prestasjoner. Det er forrang på dette; Bobby Charlton og Geoff Hurst, helter i 1966-seieren, ble riddet sammen med sjefen Alf Ramsey etter turneringen. Landslagstreneren for Engands rugbylandslag, Clive Woodward, ble æret i etterkant av 2003-triumfen, med mange av spillerne og ansatte som også mottok æresbevisninger.

Derfor ville det ikke være noen overraskelse om medlemmene av troppen ble æret, da særlig kaptein Harry Kane og manager Gareth Southgate. Reis opp Sir Harry og Sir Gareth.

Nye fødte babyer som har de samme navnene
Effekten av Englands suksess vil bli følt i generasjoner framover, med engelsk seier som sannsynligvis påvirker navngivelsen av babyer født i de kommende ukene. Ikke vær sjokkert hvis Jesse, Gareth, Dele og andre ble mye mer utbredte navn på klasseregisteret i årene som kommer.

Ølproblemer
En finaleseier vil gå ut over Englands allerede begrensede ølforsyning, etter en global kullsyremangel har skapt problemer for mange puber.

Ny versjon av Three Lions
Baddiel og Skinner vil utvilsomt bli kastet ut for enda en versjon av Three Lions. Men denne gangen vil de opprinnelig nedslående, men til slutt håpefulle tekstene bli erstattet av ord av triumf, eufori og sannsynligvis vantro. I stedet for å synge «Det kommer hjem!», Vil teksten «Det er virkelig hjemme!”.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar