Fotballsonens tradisjonsrike fantasy-liga er på plass også denne sesongen! Vår samarbeidspartner Fansbet byr blant annet på VIP-billetter og hotellopphold til en valgfri kamp!

Vi på Fotballsonen er lidenskapelig opptatt av Fantasy Premier League og satser på å ta en nok et steg i satsingen denne sesongen. Det innebærer at vi vil dekke fantasy enda nærmere, at det kommer flere saker om hvordan man bør spille og ikke minst at vi kan by på meget solide premier! Premiene gis i samarbeid med Fansbet og vi gleder oss over å kunne sende noen av våre følgere på tur når sesongen er over.

Premier – Fotballsonen 2018/19:

  1. 2 VIP-billetter + hotell til valgfri kamp på Old Trafford!
  2. IPad + 1000 kroner på spillkonto
  3. 3000 kroner på spillkonto

Den som leder per 01.01.2019 vinner 5000 kroner!

Slik blir du med:

  1. Sett opp laget ditt på https://fantasy.premierleague.com/
  2. Meld deg inn i Fotballsonens-liga ved å legge inn ligakoden: 963741-215100
  3. Gjør et innskudd på 100 NOK hos Fansbet og sett et spill på minimum 100 NOK på Premier League
  4. Send en mail til: fotballsonen@gmail.com – Skriv inn lagnavn på fantsy og brukernavn hos Fansbet i mailen. I tillegg må du legge ved en screenshot av innskuddet ditt som også viser at du er innlogget på din egen bruker!

Dette må gjøres innen 30. september for å kunne delta i konkurransen.

Oppfyller du ikke kriteriene for deltagelse utelukkes du fra muligheten for å vinne premier

 

Fantasy Premier League 2018/19 har akkurat åpnet og vi ser frem til en ny sesong med vår suksessatsing på fantasy. I fjor var det mer enn tre millioner spillere verden over, deriblant mer enn hundre tusen nordmenn, som hver uke tok ut sine utvalgte til hver runde i Premier League og våre tips foran hver runde var blant våre mest populære artikler. Denne sesongen har Fotballsonen utvidet sitt fantasy-team og vi satser på å gi dere enda bedre tips enn hva vi har gjort tidligere sesonger, samt at vi skal dekke fantasy med flere artikler. Bli med på moroa, meld deg på i vår liga og følg oss for å kjempe om topplasseringene og premier denne sesongen!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar