Fotballsonen vil frem til sesongstart presentere alle lagene i Fantasy Premier League og gi deg tips og triks. Her er vår vurdering av Chelsea.

Husk å meld deg på i vår liga – Følg lenken under for å se hvordan du deltar for å vinne premier:

Fotballsonens Fantasy-liga

 

Det har vært en kaotisk sommer for Chelsea Football Club. Det var lenge usikkert hvem som skulle trene klubben og den russiske eieren Roman Abramovitch mistet sitt visum tidligere i sommer. Det ser imidlertid ut til å være lys i tunnelen nå. Chelsea har ansatt den tidligere Napoli-treneren Maurizio Sarri som manager med Gianfranco Zola som assistent. Det er uansett stor usikkerhet på hvor lang tid disse vil bruke og hvordan spillerstallen vil se ut når sesongen sparkes igang igjen 11. august.

Chelsea endte ifjor på en femteplass, noe som betyr at de skal spille Europa League denne sesongen. Dette kan gi utslag på fantasy og spillere kan være utsatt for rotasjon.

Formasjon

Med ny trener er det mye som tyder på at Chelsea går bort fra 3-4-3 som de stort sett har spilt med de 2 siste sesongene under sin forrige trener Antonio Conte. Maurizio Sarri har operert med 4-3-3 både i Napoli og Empoli, som han har trent tidligere. Det er stor sannsynlighet for at han kommer til å kjøre med denne taktikken også i Chelsea. En spiller som kan være utsatt pga dette er fantasyfavoritten Marcos Alonso. Alonso har gitt mye poeng de to siste sesongene i sin vingback-posisjon. Med en 4-3-3 formasjon vil venstrebacken ikke lenger være så offensiv, så det kan være lurt å ha is i magen når det gjelder kjøp av spanjolen.

Forventet lagoppstilling

Som nevnt ovenfor er det store spørsmålstegn til både hvordan formasjon Chelsea skal spille med og hvilket spillere som kommer til å ikle seg blå drakt i år. Men slik situasjonen er nå vil sannsynligvis lagoppstillingen se slik ut i en 4-3-3 formasjon.

Courtois

Alonso-Christensen-Rudiger-Azpilicueta

Jorginho-Kante-Barkley

Hazard-Morata-Willian

 

Kampprogram

11.August: Huddersfield (b)

18.August: Arsenal (h)

26.August: Newcastle (b)

1.September: Bourmouth (h)

Chelsea starter sesongen med fire kamper, hvorav fantasy gir de én grønn kamp. De ønsker nok å revansjere seg mot sure tap for både Newcastle og Bourmouth ifjor. Kampen man nok vil se med mest spenning på er kampen mot Arsenal 18. august. Her vil det være spennende å se to nye managere mot hverandre så tidlig i sesongen.

 

Viktige spillere

Cesar Azpilicueta 6.5 Forsvar

Chelsea sin visekaptein vil være en svært viktig brikke for Chelsea denne sesongen. Det er positivt for fantasy-spillere at han mest trolig vil spille ute til høyre i forsvaret hvor han kan gå fremover å få offensive målpoeng. Han scoret to mål ifjor og hadde seks assist. Alle assistene han hadde ifjor var til Alvaro Morata og det er ikke utenkelig at det vil komme målpoeng også denne veien i år.

Willian 7.5 Midtbane

Barcelona har lagt inn flere bud på Willian, men fortsatt er han Chelsea spiller. Forrige sesong scoret han seks mål og hadde åtte assist. Han er en konstant trussel på hver dødball Chelsea får. Prisen på 7.5 kan være et scoop for mannen om han holder seg skadefri.

Eden Hazard 10.5 Midtbane

Eden Hazard hadde et strålende VM og var en av Belgias beste spillere. Han er sterkt ønsket av Real Madrid, men Chelsea vil nok gjøre alt i sin makt for å beholde han. Ifjor scoret han tolv mål og hadde seks assist. Han ble med det den niende beste midtbanespilleren på fantasy forrige sesong.

Spiller å se opp for.

Ross Barkley 6.0 Midtbane

Barkley ble signert i januar 2018 og var mye skadeplaget hele forrige sesong. Denne sesongen har han fått en hel pre- season og har etter rapportene sprudlet på trening. Med Kante og Jorginho bak seg, kan Ross sprudle fremover og komme til mange avslutninger. I sesongen 16/17 hadde han fem scoringer og elleve assist.

Dødballtakere:

Straffer: Hazard, Willian.Fabregas

Frispark: Alonso,Willian

Cornere: Hazard, Willian, Fabregas.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar