Buying Tramadol In Spain Tramadol 100Mg Buy Online Tramadol Order Online Cod Tramadol Ultram Online Tramadol Cod Online

Fantasy: Newcastle

Fotballsonen vil frem til sesongstart presentere alle lagene i Fantasy Premier League og gi deg tips og triks. Her er vår vurdering av Newcastle.

Husk å melde deg på i vår liga – følg lenken under for å se hvordan du deltar for å vinne premier:

Fotballsonens Fantasy-liga

Rafael Benítez er Newcastles desidert viktigste mann, og er en manager som holder et langt høyere nivå enn klubben han trener. Til tross for en svak tropp, en vanskelig eier i Mike Ashley og lite penger tilgjengelig, styrte han laget fra nordøst til en imponerende 10. plass. Fansen hadde håp om at Ashley skulle takke for seg i vinter, men det ble aldri noe eierskifte. Rafa har heller ikke i sommer fått særlig midler å handle for, og Florian Lejeunes alvorlige skade er ett skudd for baugen. Inn kommer stopperen Fabian Schär fra Deportivo de La Coruña.

Newcastles store problem forrige sesong var mangelen på målscorere. 47 baklengsmål var færre enn Arsenal, men bare 39 scoringer riktig vei var ingenting å rope hurra for. Newcastle skapte bra med sjanser, men mangler en skikkelig målscorer på topp. Pérez endte som klubbens toppscorer, men scoret nesten ingen mål før mot slutten av sesongen. Slik situasjonen er ser det heller ikke lovende ut for noen store overganger, og signeringen av Michael Owen for £16M i 2005 er fortsatt klubbens dyreste. Det aller viktigste Newcastle gjør er å beholde Rafa Benítez. Med spanjolen i sjefsstolen bør de klare å levere nok en godkjent sesong, og så vil fansen håpe at de omsider blir kvitt den forhatte Mike Ashley.

 

Pre-season

St. Patrick’s Athletic 0 – 2 Newcaste (Mål: Longstaff, Atsu. Assists: Ritchie, Gayle
Hull 2 – 2 Newcastle. Mål: Joselu, Pérez. Assists: Shelvey, Clark.
Porto 0 – 0 Newcastle

 

Formasjon

Forrige sesong benyttet Rafael Benítez ofte både 4-2-3-1 og 4-4-2. Den førstnevnte er tryggere og mer balansert, og passer til å møte god motstand, mens sistnevnte er mer offensiv og passer i kamper der Newcastle forventes å score mål. Vi vil nok se Rafa bytte på disse formasjonene, og lignende varianter, også denne sesongen, avhengig av motstander og hvem han har tilgjengelig.

 

Forventet lagoppstilling

Dubravka
Yedlin – Lascelles – Schär/ Clark – Dummett
Ritchie – Shelvey – Diame – Kenedy/Atsu
Pérez – Gayle/Joselu

 

Kampprogram

Tottenham (H), Cardiff (B), Chelsea (H), Manchester City (B), Arsenal (H)

Premier League har gitt Newcastle en veldig tøff start på sesongen. De åtte første kampene er svært tøffe, med topplag på rekke og rad. Tidlig i sesongen etter VM kan riktignok være et godt tidspunkt å møte topplag på. Tottenham hadde mange spillere involvert i finalen og bronsekampen, og stiller nok redusert i første serierunde. Til gjengjeld har Newcastle et aldeles strålende program fra GW9 og helt til de møter Liverpool borte 2. juledag.

 

Viktige spillere

Jamal Lascelles – 5.0 – Forsvar
Newcastles bauta i forsvaret er en trussel på dødball, og noterte seg for tre scoringer i fjor. 9 bonuspoeng er helt greit, men om Newcastle klarer å bli enda tettere bakover er han en som kan vurderes i forsvar, selv om prisen kanskje føles et knepp for høyt.

Ayoze Pérez – 6.5 – Angrep
Spissen hadde en strålende avslutning på en ellers svak sesong. Newcastles mestscorende med åtte mål, hvorav seks kom på de siste åtte kampene. Om han kan finne tilbake til den formen kan han bli en aktuell billigspiss på et tidspunkt, men vi skulle gjerne sett noen med mer krutt i støvlene lede linja for Newcastle.

Matt Ritchie – 6.0 – Midtbane
Sanket flest poeng blant Newcastles midtbanespillere forrige sesong, men mange forventet allikevel litt mer av Ritchie. Ritchie tar både frispark og straffer, men laget scoret ikke på noen av disse sjansene forrige sesong. Joselu satte lagets eneste straffe rett på Nick Pope. I 16/17 satte Ritchie alle sine seks forsøk, og hvis han finner tilbake til dødballfoten kan han sanke fint med poeng.

 

Se opp for

Kenedy – 5.0 – Midtbane
Chelsea-spilleren ankom i januar, og var et frisk pust på Newcastles venstrekant. Brasilianeren er klar for en hel sesong i Newcastle, og med en finfin prislapp kan han bli aktuell som en billig midtbanemann utover høsten. For 5.

Martin Dubravka – 5.0 – Keeper
Med Dubravka i mål forbedret Newcastle seg defensivt, og med det er det håp for enda bedre defensive resultater denne sesongen. I likhet med Lascelles føles Dubravka dessverre litt for dyr, og blant andre Pickford og Leno stiller i samme prisklasse. Topplag med VM-hangover kan bety både clean sheets, redninger og bonuspoeng, selv om det er andre valg som føles tryggere.

 

Dødballtakere

Straffer: Ritchie, Gayle
Frispark: Ritchie, Shelvey, Kenedy
Cornere & indirekte frispark: Ritchie, Shelvey, Kenedy

 

Topp 3 i 17/18

  1. Ayoze Pérez – 124 p
  2. Lascelles & Ritchie – 116 p

 

Konklusjon

Bakover føles både Jamal Lascelles og Martin Dubravka hakket for dyre. Ayoze Pérez var i fyr og flamme mot slutten av forrige sesong, men var til gjengjeld ganske så ufarlig frem til det. Matt Ritchie er alltid en trussel på dødballer og Kenedy kan være en fin billigløsning på midtbanen etter hvert, men med Newcastles kampprogram finnes det foreløpig bedre verdi andre steder. Fra GW9-19 har Newcastle et strålende program, så guttene fra nord-øst bør vurderes nærmere når den tid kommer.

Kategorier
EnglandEuropaFantasy Premier LeaguePremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker