Fotballsonen vil i ukene før seriestart gå inn på alle lagene i Premier League og prøve å kartlegge hvilke spillere som bør være aktuelle for ditt Fantasy-lag. I denne artikkelen skal vi ta en nærmere titt på Wolverhampton

Husk å meld deg på i vår liga – Følg lenken under for å se hvordan du deltar for å vinne premier:

Fotballsonens Fantasy-liga

 

Wolverhampton hadde en strålende sesong i Championship ifjor og vant serien med ni poengs margin. De scoret 82 mål og var det klart mestscorende laget i ligaen ifjor. Laget trenes av portugiseren Nuno Espiro Santo som er en spennende manager. Forrige gang Wolverhampton var oppe i Premier League endte det med katastrofe, så mange supportere er nok spente på hvordan denne sesongen vil se ut. Denne gang er det et Wolves med mer økonomiske muskler som skal i aksjon når PL sparkes i gang, og vi tror de har mulighet til å bite litt bedre fra seg denne gang.

 

Pre-season

Wolves – FC Basel – 2-1, (Jota & Mir)

Wolves-Ajax – 1-1 (Neves på straffe)

Wolves-Stoke City – o-o

Wolves Derby – 1-2 (Jota)

Man skal ikke legge altfor mye vekt på Pre-season matchene men Wolves viste gode takter både mot Ajax og Basel med Diogo Jota i spissen. I kampen mot Derby fikk også Wolves sin siste innkjøpte spiller João Moutinho minutter. Ut i fra rapportene virket han litt rusten, men han viste også gode takter.

 

Overganger:

Inn:

Rui Patricio (Sporting CP)

Jonny (Celta Vigo)

João Moutinho (AS Moncao)

Raúl Jiménez (SL Benfica)

 

Ut:

Barry Douglas (Leeds United)

Rafa Mir ( Las Palmas)

Benik Afobe (Stoke)

 

Formasjon og sannsynlig lagoppstilling:

Manager Santo er en trofast tilhenger av formasjonen 3-4-3 og hadde suksess med denne i Championship. Det er veldig lite sannsynlig at han vil endre på dette når Premier League starter opp. Det er også denne formasjonen han har spilt med i sine pre-season-matcher. Det er veldig mye nytt hos Wolves denne sesongen så det blir spennende å se hvor lang tid det vil ta før laget blir satt skikkelig.

Vi tror det mest sannsynlige førstelaget i Wolves blir seende slik ut denne sesongen:

Patricio

Saiss – Coady – Boly

Doherty – Moutinho  – Neves – Jonny

Costa –  Jota  –  Cavaleiro

Det er verdt å merke seg her at begge vingbackene til Wolves ligger som forsvarsspillere på Fantasy.  Doherty og Saiss har vekslet litt mellom å spille høyre vingback og høyre stopper, mens Douglas leverte en solid fjorårssesong. Han har dog fått en solid utfordrer i Jonny, og vi tror den spanske leiesoldaten vil få mest spilletid her. Enda mer spennende ting ser vi fremover på banen. Diogo Jota har vært målfarlig i treningskampene. På fantasy er han kategorisert som midtbanespiller men i Santo sitt system ligger han som en av de tre fremme på banen. Han vil være fast på laget, men kan fort skyves ut på en av kantene. På kant forventer vi at Cavaleiro spiller mye, og han leverte en solid sesong i fjor. Mange har også valgt Ruben Neves på laget, men han spiller i overkant dypt etter vår smak og er kun aktuell om han er fast på straffer.

Kampprogram:

Everton (H) Leicester (B) Man City (H) West ham (A)

Wolves har en spennende men vanskelig start for oss Fantasy Managere. De starter med Everton hjemme som kan bli en tøff kamp ettersom Everton har vist muskler på overgangsmarkedet og har ny manager. I runde 3 kommer regjerende mester Manchester City til Molineux Stadium. Det kan bli en artig fotballkamp med mye sjanser og mål. Slik programmet ser ut er det ikke å anbefale og ha spillere bakover på banen, men vurdere de offensive spillerne til Wolverhampton. Det kan bli målrikt i alle de fire første kampene.

 

Viktige spillere:

Willy Boly – 4,5 – Forsvar

En bauta i forsvar for Wolves. Scoret 3 mål etter dødball i Championship. Er en trussel på hver eneste dødball og er sterk i lufta. Koster 4,5 million og kan være en fin spiller å ha på benken eller som tredje forsvarspiller. Det er forøvrig flere gode alternativer i forsvaret til 4,5. Saiss og Doherty kan alle være aktuelle grunnet henholdsvis dødballpotensial og vingbackrolle, mens man på keeperplass finner Rui Patricio til samme pris. Vi tror muligens at lagets offensive stil vil føre til litt mange baklengs, men skulle de bestemme seg for å stenge mer igjen er det flere potensielt gode valg her.

 

João Moutinho – 5.0 – Midtbane

Den siste signeringen til manager Santo er en kjent spiller fra internasjonal fotball. Han ble signert fra storklubben Monaco og er en svært spennende signering. Moutinho vil bli en sentral spiller for Wolves og som sammen med sin landsmann Neves vil danne en farlig duo på midtbanen. I Monaco forrige sesong hadde Moutinho seks assist og en scoring.

 

Diogo Jota –  6.5 – Midtbane

Diogo er som nevnt ovenfor kategorisert som midtbanespiller på Fantasy men har en rolle som en av tre fremme i Wolves sin formasjon. Ifjor i Championship scoret han 17 mål og hadde fem assist. Han ble med det toppscorer for Wolves. Hvis han tar nivået i Premier League kan han være et røverkjøp til 6.5 millioner. Wolves har ikke et enkelt kampprogam, men det kan likevel bli både scoringer og assist på denne spilleren.

 

Se opp for:

Ivan Cavaleiro – 5,5 – Midtbane
Som et alternativ til populære Diogo Jota ser vi også på Ivan Cavaleiro som et godt valg. Han leverte hele tolv målgivende forrige sesong, og noterte seg også for ni scoringer. Han koster en million mindre enn Jota og er en liten joker, men grunnet nysigneringene tror vi han er noe mer utsatt for rotasjon enn stjernespiller Jota.

 

Dødballtakere:

Straffer: Jota, Neves

Direkte frispark: Jota, Neves,Moutinho

Cornere: Moutinho, Neves

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar