Den 18. runden i Elitesrien står for tur. To poeng skiller Brann og Rosenborg når bergenserne tar turen til Molde, og Rosenborg har en forholdsvis lett hjemmekamp. Vi ser på aktuelle spillere til Eliteserien Fantasy.

 

Keeper: 

Per Kristian Bråtveit – 4,8 – Haugesund (Vålerenga, H)
Haugesund har levert en imponerende sesong og ligger på en meget sterk 3. plass, 1 poeng fremfor Molde. Møter nå Vålerenga som ikke har vunnet på 6 kamper, her skal det være mulig for Haugesund å holde nullen.

Forsvar:

Lasse Nilsen – 4,9 – Tromsø (Sandefjord, B)
Sandefjord fremstår som ligaens klart dårligste lag og står kun med 7 poeng. Tromsø har levert en bra sesong og mange av forsvarsspillerne har levert bra med målpoeng.

Birger Meling – 7,6 – Rosenborg (Stabæk, H) 
Rundens største favoritt er klart Rosenborg som tar imot Stabæk. Ingen har levert flere målgivende pasninger enn Meling denne sesongen.

Alexander Stølås – 6,0 – Haugesund (Vålerenga, H)
Få i Eliteserien har bedre venstrebein enn Stølås. Til nå star han med hele 10 målpoeng på Fantasy. Han er en viktig brikke i et Haugesund-lag som har levert meget bra i år.

Midtbane:

Mike Jensen – 9,4 – Rosenborg (Stabæk, H)
Rosenborg-kapteinen har scoret i de to siste kampene og er i kjempeform. Under Coolen hatt en mer offensiv rolle enn tidligere og er derfor mye mer aktuell enn tidligere. Prisen er høy, men han kan fort bli verdt millionene i siste halvdel av sesongen.

Eirik Ulland Andersen – 9,7 – Strømsgodset (Odd, B)
Finner mer og mer tilbake til kanonformen fra forrige sesong. Står med målpoeng i 5 av de siste 6 serierundene, med et snitt på 7,3 poeng hver kamp. Odd borte er ikke en lett kamp, men Strømsgodset ser bra ut etter trenerbytte og Ulland Andersen er en av grunnene til det.

David Akintola – 7,2 – Haugesund (Vålerenga, H)
En av sesongens beste spillere hittil. Få visste hvem den raske og driblesterke kantspilleren var i vinter. Ingen midtbanespillere har levert flere poeng på Fantasy, nigerianeren står med 10 målpoeng før runde 18.

Kevin Kabran – 6,0 – Start (Ranheim, H)
Etter at Kjetil Rekdal tok over har Start begynt å plukke jevnt med poeng og Kevin Kabran er en av grunnene til det. Scoret Starts mål i 4-1 tapet mot Brann og står med 3 mål på de 4 siste kampene.

Daniel Berntsen – 5,2 – Tromsø (Sandeford, B)
Møter ligaens dårligste lag og er en viktig offensiv brikke i Tromsø. Berntsen står med 6 målpoeng denne sesongen og til 5,2 er han et meget godt valg.

Angrep:

Nicklas Bendtner – 12,9 – Rosenborg (Stabæk, H)
Lorden har ikke hatt levert like bra som forrige sesong og står hittil med bare 4 mål og to målgivende. Likevel vet vi hva som bor i han og på Lerkendal mot Stabæk forventes det mål.

Erling Braut Håland – 6,9 – Molde (Brann, H)
Eliteseriens heteste spiller om dagen. Da lagene møttes i juli scoret 18-åringen 4 ganger og påførte Branns første tap i Eliteserien denne sesongen.

Rundens kaptein:
Mike Jensen –
Den offensive rollen gjør han såpass interessant at vi gir han kapteinsbindet denne runden, Bendtner også godt alternativ.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):
Kevin Kabran (6,7 %) – Leverte tosifret poeng i årets første runde, deretter har det vært lite. Nå står han med 3 mål på siste 4 kampene.

Rundens billigspiller :
Daniel Berntsen (5,2) – Tromsø er et bra offensivt lag og 5,2 er en god pris for en som er mye involvert i det Tromsø skaper.

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
Ohi Omoijuanfo – Borte mot Rosenborg er det vanskelig å se at Stabæk og Ohi skal få med seg noe som helst.

Annonse

Kommentarer

Legg igjen en kommentar