Niko Kovac tok søndag kveld sitt første trofe som Bayern-manager, i sin første offisielle kamp. Hans gamle klubb Eintracht Frankfurt fikk virkelig kjørt seg, og Bayern ga seg ikke før det sto 5-0 på resultattavla.

Det var duket for en spesiell kamp for Bayern Münchens nye manager Niko Kovac, da hans nye lag skulle opp mot hans gamle klubb i DfL Supercup søndag kveld. Kovac nye gutter dominerte totalt, og allerede før halvtimen var spilt, hadd den polske stjernespissen Robert Lewandowski scoret to ganger.

Ni minutter ut i den andre omgangen var polakken på plass igjen, og hat tricket var et faktum. Denne scoringen avgjorde på langt nær kampen, men det hindret ikke storlaget i å fortsette å pøse på. 58 minutter ut i kampen gjorde Bayern sitt første bytte for kvelden, da Arjen Robben gikk av banen, for å gi plass til Kingsley Coman. Franksmannen viste at han er meget spillesugen foran den kommende sesongen, og satte inn 4-0 bare fem minutter etter at han kom innpå. Samme mann serverte Thiago Alcantra, som satte punktum med 5-0 etter 85 minutter. Kovac og resten av gutta fra München kunne slippe jubelen løs for årets første trofe, og en strålende start på sesongen!

Slik spilte lagene: 

Bayern München: Manuel Neuer – Joshua Kimmich, Niklas Süle, Mats Hummels, David Alaba – Thomas Müller (Leon Goretzka fra 64), Javi Martinez, Thiago Alcantra – Arjen Robben (Kingsley Coman fra 58), Robert Lewandowski (Sandro Wagner fra 72), Franck Ribery

Eintracht Frankfurt: Frederik Rønnow – David Abraham, Makoto Hasebe, Carlos Salcedo – Danny Da Costa, Lucas Torró, Jonathan de Guzman (Ante Rebic fra 64), Jetro Willems – Mijat Gacinovic, Marco Fabian (Danny Blum fra 64) – Sebastien Haller (Luka Jovic fra 76)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar