Tramadol Online Usa Tramadol Online Cod Fedex Tramadol Online Prescription Tramadol Bula Anvisa Tramadol To Buy Online Uk Tramadol Order Uk

Bayern cruiser, Wolfsburg imponerer

Andre runde av Bundesligaen er unnagjort. Noen lag er i rute, andre har kommet snublende ut av sine to første hinder. Det ble igjen en fin helg for de som er glad i tysk fotball.

Fredag kveld startet Hannover og Dortmund runden. De fleste hadde de gulkledde som favoritter etter en overbevisende start i forrige runde mot Leipzig. Men Hannover viste seg å være en vanskeligere motstander, og da hverken Reus eller Philipp greide å omsette sjansene sine, endte det hele med et målløst 0-0 resultat.

Ulvene biter igjen

Wolfsburg var for første gang på fremmed gress for sesongen. De hadde seieren mot Schalke friskt i minne, og skulle bryne seg på Bayer Leverkusen. Vertene kom best i gang, og stortalentet Leon Bailey åpnet ballet. Så var det hjemmelagets keeper Ozcan som var uheldig, og slo et hardt innlegg i eget mål og lagene var like langt. I andre omgang fortsatte gjestene å presse, og Weghorst og Steffen satte hver sin scoring. Dermed har Wolfsburg full pott etter en imponerende 1-3 seier.

Nagelsmann og Hoffenheim var revansjelystne etter tapet på Allianz i sesongdebuten. Men det var nok en stresset manager som tok pausepraten, da Heintz hadde gitt gjestene fra Freiburg ledelsen til pause. Men ungareren Adam Szalai er virkelig i form om dagen. Angriperen banket inn både utligningen og senere ledermålet drøyt kvarteret ut i andre omgang. Og da Freiburg sendte opp alt på en siste corner kunne Hoffenheim og Kramaric sette inn 3-1 på et åpent mål, å dermed høste inn sine første poeng for sesongen.

Frankfurt og Werder Bremen barket sammen i det som i ettertid kan kategoriseres som en thriller. Den japanske angriperen Osako ga Bremen 0-1 etter 20 minutter. Ikke lenge etter fikk hjemmelagets Jetro Williams direkte rødt kort, da han frustrert dyttet en motspiller når ballen var ute av spill. Imponerende nok kom Frankfurt tilbake i kampen, da Haller på kaldt vis scoret fra straffemerke. Bremen sjef Kohfeldt prøvde desperat å utnytte overtallet, og midtbanespilleren Milot Rashica var hans siste trekk. Seks minutter på overtid fikk gjestene frispark i god posisjon, og innbytteren presenterte høyrefoten sin. På nydelig vis skrudde han ballen over muren og i kassa. Der endte dramatikken og Bremen dro med seg tre velfortjente poeng.

Svensk revansj

Nürnberg jaktet sine første poeng etter tapet for Hertha Berlin forrige helg. Mainz på ville derimot følge opp med enda en seier etter at de slo Stuttgart i første runde. Og det var gjestene som kom best i gang. Før halvtimen spilt dukket spissen Mateta opp med en virkelig kraftheading, og det sto 0-1. Nürnberg skrudde opp tempoet i andre omgang, og kun tre minutter etter pausen banket Mikael Ishak inn 1-1 etter en nydelig innøvd corner. Dermed fikk svensken revansj etter straffebommen mot Jarstein i Berlin. Kampen endte tilslutt 1-1.

Augsburg og Mönchengladbach vant begge serieåpningen sin, og begge var sultne på å fortsette suksessen. Etter tolv minutter viste Philipp Max frem venstrefoten sin. Et herlig innlegg fant Gregoritsch, som kunne hamre vertene i føringen. Etter sidebytte var det gjestenes nyervervelse Plea som uforstyrret kunne heade inn utligningen. Lagene kunne tilslutt dele poengene med resultatet 1-1.

Historisk sett går det lenge i mellom godbitene for Stuttgart i møtene med Bayern München. På lørdag fikk de en ny sjanse da de regjerende mestrene var på besøk. Som ventet ble det spill mot et mål, og Bayerns nye midtbanespiller Leon Goretzka var førstemann til å tegne seg på scoringslista. I andre omgang var det som så ofte Lewandowski, etterfulgt av Muller som økte forspranget. Bayern dro til slutt i land en komfortabel 0-3 seier.

Tamme okser

RB Leipzig er i sin tredje sesong i Bundesliga. Og laget som i høst blant annet skal til Lerkendal å spille Europa League har virkelig ikke fått den starten de ønsket. Etter tapet for Dortmund regnet de fleste med at de ville slå kraftig tilbake mot lille Düsseldorf. Men etter en treg start var det bortelaget som hoppet ut av startblokkene i andre omgang. Zimmermann scoret sitt første mål for klubben han signerte for i sommer, og Leipzig var i alvorlige problemer. Heldigvis for oksene var Augustin på rett plass til rett tid for andre kamp på rad, og utlignet for hjemmelaget. Leipzig greide aldri å finne et vinnermål, og står med ett poeng etter to kamper.

Rundens siste kamp ble spilt på Veltins Arena, der Schalke var ivrige på å komme skikkelig i gang med sesongen sin. Hertha Berlin på sin side hadde allerede innkassert en trepoenger fra før. Vertene fikk et litt tvilsomt straffespark etter 13. minutter, men Caligiuri satt ballen til side for mål. Laget fra hovedstaden var ikke nådige, å bare minuttet etter straffebommen sto det plutselig 0-1. Det etter at Dilrosun på utsøkt vis rundet McKennie og serverte Duda som plasserte ballen vakkert i mål. Schalke slet med å komme til de helt store mulighetene, og tegnene på manglende kreativitet ble etter hvert ganske klare. Langt inne i overtiden ble Herthas innbytter Jastrzembski felt av Konoplyanka, som ble belønnet med direkte rødt kort. På det påfølgende frisparket benyttet Duda muligheten til å bli tomålsscorer med et herlig treff. Kampen endte 0-2, i en kamp der hjemmelagets største lyspunkt må være at Julian Draxler ble observert på tribunen. Dette gir selvfølgelig vann på mølla for de som spekulerer i om vingen er på vei tilbake til barndomsklubben sin.