Tramadol Pills Online Order Tramadol Online Overnight Cod Tramadol 50Mg To Buy Order Tramadol Cash On Delivery

Leverkusen og Schalke enda poengløse

Endelig er den lange landslagspausen over, og helgen kan igjen tilbringes på sofaen med klubboppgjør på løpende bånd. Tredje runde i bundesligaen er ferdigspilt, en runde som produserte hele elleve mål fra åttifem minutter og ut.

Signal Iduna Park var arenaen der tredje runde ble sparket i gang. Dortmund tok imot Frankfurt, og det skulle bli nykommernes aften. En drøy halvtime uti kampen kunne nyinnkjøpte Abdou Diallo sende hjemmelaget i føringen på en corner. Frankfurt svarte i andre omgang da Sebastian Haller upresset kunne sette ballen forbi Roman Burki i Dortmund buret. Dermed har Haller scoret i samtlige runder til nå. Kun fire minutter senere kunne Marius Wolf si takk for sist, da den tidligere Frankfurt spilleren satte inn sitt første mål for sin nye klubb, etter strålende forarbeid av unggutten Jadon Sancho. Og da Alcacer Paco to minutter før slutt på lekkert vis curlet inn 3-1 var det hele avgjort, og hjemmelaget kunne fortjent innkassere tre poeng og midlertidig ta tabelltoppen.

Det seiersvante hjemmepublikumet på Allianz Arena fikk en tidlig støkk i seg i møte mot Leverkusen. Bare etter tre minutter ble gjestene tildelt et straffespark etter at en klønete Thiago handset i egen boks. Kevin Volland greide ikke å omsette straffen, men da Bayern spillerne stormet inn før skuddet ble tatt, fikk Leverkusen en ny sjanse. Wendell fikk sjansen, og på eksemplarisk vis sendte han laget sitt i førningen. Bayern brukte ikke lang tid på å svare. Gjestene greide ikke å klarere en ball, og Corentin Tolisso tok vare på muligheten, og plasserte ballen i det lengste hjørne. Minutter senere plukket veteranen Arjen Robben opp en klarering, og leverte en vidunderlig volley oppi motsatt vinkel. Frustrasjonen bredde seg hos gjestene. Innbytter Karim Bellarabi hadde bare vært på banen i åtte minutter før han mottok et direkte rødt kort etter en stempling på Rafinha. Bayern utnyttet overtallet da innbytter James Rodriguez headet inn 3-1 scoringen, og hjemmelaget kan slå seg på brystet vel vitende om at de er de eneste med full pott på tre runder, og dermed sende Dortmund ned en plass på tabellen.

Bananskall for Hoffenheim

Hoffenheim går en spennende tid i vente. I midtuken skal laget for første gang prøve seg i gruppespillet i Champions League. Men før den glamorøse debuten ventet nyopprykkede Düsseldorf på bortebane. Og det var vertene som kom best i gang. I førsteomgangens siste minutt stanget Alfredo Morales laget i føringen med et solid hodestøt. Men Hoffenheim skulle komme tilbake. Minutter før slutt dukket Reiss Nelson opp, og med et rolig og behersket touch dro han av seg en mann, før han iskaldt la ballen i mål. Jubelen hadde ikke rukket og lagt seg før dommeren pekte på straffemerket. Hjemmelagets Kenan Karaman ble lagt i bakken av Kevin Vogt. Oliver Baumann i Hoffenheim buret gikk riktig vei, men avslutningen fra Dodi Lukebakio var for godt plassert. Dermed tok hjemmelaget tre kjærkomne poeng i det som trolig vil bli en kamp om å overleve første sesong tilbake i Bundesligaen.

Både Mainz og Augsburg har hatt en bra start på sesongen. De sto begge med fire poeng før de møttes på lørdag. Mainz skapte klart mest de første førtifem, og skulle ha ledet. Målene lot likevel vente på seg, men ti minutter før slutt ladet Dong-Won høyrefoten og smalt inn 0-1 fra drøyt tjue meter. Men da Augsburg keeper Fabian Giefer var på bærtur i egen sekstenmeter fikk tidligere Lillestrøm spiller Anthony Ujah en enkel jobb med å sette inn utligning fra kloss hold. Og det skulle bli bedre for hjemmelaget. Giefer bestemte seg for å dra på en ny langtur, og bokset ballen i føttene på Alexandru Maxim, som kunne sende Mainz i ledelsen tre minutter på overtid. Flere mål ble det ikke, og Mainz står med imponerende sju poeng på tre kamper.

RB Leipzig har hatt en mindre imponerende åpning på sesongen. Hjemme mot Hannover håpet oksene på en forbedring. Hjemmelaget tok ledelsen etter en heldig defleksjon som gjorde at Yussuf Poulsen kunne heade ballen i et åpent mål. Ledelsen varte ikke lenge. En svak klarering av Stefan Ilsanker ble godt utnyttet av Niclas Fullkrug, som banket til på hel volley opp i vinkelen. Men før pause havnet Timo Werner på scoringslisten for første gang i sesongen, etter et pent gjennomspill fra Emil Forsberg. Den samme duen var frampå etter en drøy time, og Werner kunne uforstyrret legge på til 3-1. Miiko Albornoz lagde ny spenning i kampen da Hannover kombinerte seg pent igjennom. Fra skrått hold banket han ballen i motsatt hjørne. Gjestene maktet ikke skape mer, og Leipzig sikret sin første seier i sesongen, dager før de skal måle krefter med sine østeriske Red Bull venner fra Salzburg i Europa Ligaen.

Nullen sprakk for Jarstein

Wolfsburg og Hertha Berlin hadde begge sopet med seg seks poeng i sine to kamper. Lørdag var aftenen for sene scoringer og dramatikk. Et vakkert raid fra gjestenes Javairo Dilrosun ble avsluttet med en pen scoring. Hjemmelaget økte presset, men Rune Jarstein sto igjen en kjempekamp for hovedstadslaget. Tre minutter før slutt fikk Wolfsburg frispark like utenfor sekstenmeteren, men etter at VAR teamet så på situasjonen ble det omgjort til straffespark. Jarstein gikk riktig vei, men Yunus Malli plasserte ballen utagbart til siden. Inn i overtiden fikk Hertha frispark i god posisjon, og frisparkspesialisten Ondrej Duda la ballen under en hoppende mur, og så ut til å bli matchvinner med sin tredje fulltreffer for sesongen. Men ulvene ga ikke opp, og to minutter senere vant John Brooks en duell i boksen. Admir Mehmedi reagerte raskest, og utlignet med en tap-in rett foran Jarstein. Lagene delte til slutt poengene i en heidundrende fotballkamp.

Schalke manager Domenico Tedesco ble hyllet som mirakelmann forrige sesong. Denne sesongen har det lugget, og de kongeblå var giret på å plukke sine første poeng borte mot Mönchengladbach i lørdagens kveldskamp. Schalke kunne ikke drømt om en verre start, da Matthias Ginter stanget hjemmelaget i ledelsen på en corner i det andre minutt. Kvarteret før slutt banket Patrick Herrmann inn 2-0. Innbytter Breel Embolo pyntet på resultatet med en kanon i krysset, men poenget var utenfor rekkevidde. Schalke er etter tre kamper under streken, uten poeng sammen med Leverkusen. Neste runde venter Bayern på Veltins Arena.

Werder Bremen tok søndag imot Nürnberg på et fullstappet Weserstadion. De grønnkledde vertene kom klart best i gang, og tjueseks minutter ut i kampen fikk de uttelling, da det egenproduserte talentet Maximilian Eggestein banket til like utenfor sekstenmeteren. Andre omgang ble mye jevnere, og gjestene fikk etter timen spilt en scoring annullert for offside. Men godt inne i overtiden havnet ballen i føttene på nyinnkjøpte Vura, som fikk sine første minutter med Bundesligafotball. Nederlenderen la ballen i nærmeste hjørne, og berget poenget for sin nye klubb.

Runden ble avsluttet med et friskt oppgjør mellom Freiburg og Stuttgart, som begge sto uten poeng før runden. Hjemmelaget hadde skumle hensikter, og før minuttet var spilt fikk Jerome Gondorf heade vertene i ledelsen. Like før pause gikk en Stuttgart corner rett igjennom feltet og i føttene den tidligere Liverpool backen Emiliano Insua. Argentineren dundret ballen i mål fra tjue meter, og lagene var like langt. Andre omgang var ikke mange minuttene gamle da ringreven Mario Gomez dukket opp, og kunne sende gjestene i ledelsen. Like etter fikk hjemmelaget frispark i gunstig posisjon. En frekk Gondorf plasserte ballen i keeperhjørnet, og noterte seg med sitt andre for dagen. Stuttgart svarte minutter senere, da et Insua innlegg traff pannebrasken til Gomez, som også ble tomålsscorer med en kontrollert heading. Ti minutter før slutt svarte vertene, med en kanon fra Luca-Gian Waldschmidt, som ankom fra Hamburg i sommer. Før dramaet var over mottok Pascal Stenzel sitt andre gule, og hjemmelaget måtte avslutte med ti mann. Flere mål ble det ikke, og begge lag kunne ta imot sitt første poeng for sesongen.