Fotballsonen ser frem mot den syvende runden av Premier League, og har plukket ut sine utvalgte på fantasy for helgens kamper.

Keeper:
Joe Hart – 4,5 – Burnley (Cardiff, B)
Burnley tok sin første seier sist, etter en fryktelig trå start på sesongen. De holdt også nullen, og det begynner å se noe mer strukturert ut. Bakerst har også Hart fått en god start på sesongen, og mot Cardiff bør det være mulig å holde nullen.

 

Forsvar:
Kyle Walker – 6,5 – Manchester City (Brighton, H)
Med Mendy ute ser vi til motsatt back hos City for å finne en trygg poengsanker. Walker har ikke fått all verdens return så langt, men har fått seg en scoring og er ofte med frem i angrep. Hanker inn noen bonuspoeng her og der, og er bankers i laget i en kamp hvor City skal vinne klart.

Aaron Wan-Bisaka – 4,3 – Crystal Palace (Bournemouth, B)
Blitt et must-have. Dratt inn tre bonus i tre av fem kamper han har spilt, og i en av de resterende ble han utvist. Spiller alt og har fine underliggende tall, samt en prislapp som åpner for å investere andre steder.

Matt Doherty – 4,4 – Wolverhampton (Southampton, H)
Nok et budsjettvennlig alternativ, og nok en mann du bør ha på laget. Spiller nesten kant og er ikke langt unna å ha Alonso-tall på antall touch i boks. Var god igjen sist kamp, selv om det endte uten poeng. Denne gang venter et svakt Soton-lag, og da er Doherty igjen et veldig godt alternativ.

 

Midtbane:
Raheem Sterling – 11,0 – Manchester City (Brighton, H)
Fått en solid prisjustering fra forrige sesong, men viser at han er verdt det. Målpoeng i fire av fem starter, og kan rettferdiggjøres omtrent som en spiss med det antallet sjanser han får. Tok 229 poeng i fjor og har stø kurs mot en vanvittig sum også denne sesongen. Da ser vi på en match mot Brighton som en strålende anledning for sesongdebuten på laget.

Richarlison – 6,6 – Everton (Fulham, H)
Åpnet med et fyrverkeri, før det røde kortet kom og det ble noen kampers karantene. I mellomtiden har han scoret for Brasil, og når han var tilbake mot Arsenal sist så han svært frisk ut. Richarlison har vært en suksess i Everton så langt og er mannen de ser etter når de skal fremover, hvilket det blir rikelig med muligheter for mot et Fulham som slipper til enormt med sjanser.

James Maddison – 6,8 – Leicester (Newcastle, B)
Målpoeng i fire av de fem siste og er blitt en nøkkelspiller for Leicester. Sist ble det scoring, og han slo også den avgjørende gjennombruddspasningen som endte i det andre målet. Det gjør også at han scorer godt i bonusberegningen og Maddison blir nok et fint valg fremover med Leicesters grønne program.

Lucas Moura – 7,4 – Tottenham (Huddersfield, B)
Ble tatt av litt tidlig sist, og det gjør at det er med en viss skepsis vi gir Lucas en kamp til på laget. Spiller høyere i banen enn Kane når laget er satt opp uten Son, men så skal sør-koreaneren få plass i laget igjen da. Det vil nok på sikt bety Lucas ut, men når de skal spille mot Huddersfield ser vi ingen grunn til å ta av brasilianeren.

 

Angrep:
Sergio Agüero – 11,5 – Manchester City (Brighton, H)
Burde scoret minst tre sist, før han ble bytta ut etter en times spill. Så langt står Agüero med fire mål og fire assist på seks kamper, og når Brighton på hjemmebane står for tur er han selvskreven på laget.

Aleksandar Mitrovic – 7,0 – Fulham (Everton, B)
Everton slipper til en hel del sjanser og Mitro topper toppscorerlisten. Fikk seg en scoring igjen sist og var nære en til på overtid, men ble nektet av metallet. Er en konstant trussel, og selv om Fulham ikke ser all verden ut så er serberen i form.

Harry Kane – 12,4 – Tottenham (Huddersfield, B)
Kane har ikke vist stor form så langt, men fikk seg en straffescoring sist og tre noe uforklarlige bonuspoeng. Til tross for at han ikke er helt i toppslag så står Kane med tre mål så langt og nå venter et veldig fint kampprogram, som starter med Huddersfield denne runden. Eierandelen er nede i 25% og sitter du på Kane nå så kan du fort klarte.

 

Rundens kaptein:
Sergio Agüero –
I storform og spiller hjemme mot et av de svakere lagene i Premier League. City kan score så mange de vil når de har dagen, og da er Agüero involvert i så godt som alt.

Rundens billigspiller:
Matt Doherty (4,4) –
Ulvenes Alonso ser ut som et kjempealternativ fremover, og hjemmekamp mot et upotent Southampton gjør ham til en personlig favoritt denne runde.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5%):
Leroy Sané (4,4%) –
Virker å ha vunnet tilbake Peps tillit, og har vist gode takter i de to siste kampene.  Mye involvert mot Cardiff og kunne fort hatt mer enn én assist, og vi hadde hatt ham på laget om det var plass til flere City-spillere.

Rundens donk (Valg av minst 15%):
Roberto Firmino (25,1%) –
Har ikke sett veldig skarp ut denne sesongen, selv om det har kommet seg noe. Nå venter en tøff kamp på Stamford Bridge og de som sitter med Firmino har også fort Salah eller Mané. Det kan bli mye penger brukt uten særlig avkastning.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar