I år skal vi følge diff laget gjennom hele sesongen. Dette er et lite forsøk på å se hvor høyt opp man kan komme uten å velge de spillerne «alle andre» har. Laget vil alltid være satt sammen med spillere under 7,5 % eierandel, et lag bestående av såkalte «differential picks». Om en spiller overstiger denne eierandelen må han rett ut av laget. Kan dette gå veien?

 

 

En god runde ble gjennomført med tanke på poengsum, selvom det var flere skuffelser. 62 poeng og solid over gjennomsnittet på 51 ble levert, det må man egentlig være fornøyd med. Den store skuffelsen jeg satt igjen med var av at mitt storkjøp denne runden, Alexis Sanchez var vraket. Så mye av budsjettet ble brukt på en spiller jeg egentlig ikke hadde så stor tro på, men som fristet meg. Inn kom det andre kjøpet Knockaert, som ikke skulle bli brukt denne runden egentlig, og gav meg 1 poeng. Lindelof skuffet også for de røde djevlene. Et selvmål er kjedelig, og jeg er ikke så fornøyd med å ha han i laget heller. Heldigvis har jeg Sterling som kaptein, noe som sikrer en meget god sum sammen med deilige poeng fra Patrick Van Aanholt. Resten av gutta leverer jevnt, og med greie poeng på noen flere av dem ender vi på 62 poeng, men med -4.

Til neste runde blir det ingen bytter. Jeg planlegger mot et slags «mini-WC» og ønsker å spare opp et FT, slik jeg kan gjøre noen flere bytter etter landslagspausen. Laget til runde 8 blir dermed:

Jeg har mest tro på Kepa, og dermed starter han bakerst i laget denne runden. Southampton er svake, men kan score. Dermed dobles Chelsea med litt bismak, men når Lindelof og Man Utd er så katastrofe er det kanskje greiere. Ved siden av seg får Rudiger PVA og Alderweireld som vanlig. Midtbanen blir ganske lik som sist kamp, bare med en ivrig franskmann i Knockaert som et ekstra tilskudd. Flere av gutta har gode kamper, og både Jota og Ramsey spiller på bortebane i kamper som kan bli meget interessante. Jota må jammen snart levere på et lag som leverer såpass godt, nå er det på tide. Sterling er set and forget, men tør ikke å gi han kapteinsansvaret denne runden. Skal ikke se bort ifra at han vil putte mot gamleklubben, men jeg har lyst til å ta en sjanse jeg egentlig ikke vil ta. kapteinen blir nemlig Alexis. Hjemme mot Newcastle etter så mange dårlige resultater må da Jose Mourinho innse at han må angripe. Det er uforståelig om de legger seg bakpå slik de har hatt til vane. Sanchez var meget svak mot Valencia, så plassen er kanskje litt usikker. Om han derimot spiller kan det kanskje være på tide å løsne, og da skal han gi meg poengene han ikke leverte sist runde og enda mer, derfor blir han kaptein!

På topp benken endelig Sørloth her også, forståelig på mitt lag, men uforståelig på Roy Hodgsons lag. Gutten er uansett så billig at han kan fint plasseres på benken. Lacazette nærmer seg grensa, men når denne artikkelen skrives er han innafor, og får dermed kanskje sin siste kamp i Diff-trøye. Franskmannen er i form, Fulham slipper inn mange mål, la det bli en match som skaffer meg poeng. Gray er siste mann på laget. Hjemme mot Bournemouth kan det bli enten skikkelig målfest, det håper jeg på, og da er som regel spydspissen deres involvert.

Kjør da Gameweek 8!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Stian Mæland

26 år, masterstudent ved Norges Idrettshøgskole og fotballtrener på deltid. @StianMaland på Twitter

Legg igjen en kommentar