Cheap Tramadol Fedex Overnight Tramadol 200Mg Online Online Tramadol Buy Cheap Tramadol Online Uk Tramadol Mastercard Order Tramadol Overnight Delivery

Dortmund-comeback ga tabelltopp

Seks runder i Tysklands gjeveste liga er unnagjort. Sjokkerende resultater og imponerende comeback sørget for at Bayern München i alle fall midlertidig må steppe ned fra tabelltoppen.

Fredag kveld var det duket for et toppoppgjør i den tyske hovedstaden. Hertha Berlin møtte et revansjelystent Bayern München, etter at de rotet bort to poeng i sluttminuttene hjemme mot Augsburg. En klønete Jerome Boateng ga vertene muligheten til å ta ledelsen fra straffemerket. Ringreven Vedad Ibisevic gjorde som han pleier, og underdogen var i føringen. Like før pause dukket Ondrej Duda opp og doblet ledelsen. Dette var midtbanespillerens femte mål på seks kamper, og slovaken fortsetter å imponere. Andre omgang dominerte Bayern totalt, men uten belønning. Dermed er Hertha oppe på like mange poeng som Bayern, og la seg på en tredjeplass på tabellen. Per Skjelbred spilte samtlige minutter på fredag.

Møtte sin fremtidige klubb
To andre lag man forventer at skal kjempe om plasser som gir europacupspill er Hoffenheim og RB Leipzig. Et annet interessant punkt i dette oppgjøret er at hjemmelagets manager Julian Nagelsmann etter sesongen blir å finne på benken til Leipzig. Ikke overraskende ble det en svært underholdende kamp, tross en målløs første omgang. Andre omgang var ikke gammel da danske Yussuf Poulsen gjennom en heldig defleksjon sendte gjestene i føringen. Kvarteret før slutt kunne samme man med hjelp av kneet doble ledelsen etter et godt innlegg av Kevin Kampl. På overtid fikk Andrej Kramaric pynte på resultatet fra ellevemeteren, men gjestene dro til slutt med seg de tre poengene i potten. Formkurven peker oppover for oksene, bare dager før de drar til Trondheim og møter Rosenborg i Europa League.

Nürnberg hadde en blytung opplevelse i midtuken da de ble høvlet over at et sterkt Dortmund. Hjemme mot Düsseldorf ønsket de å slå tilbake. Fra straffemerket sendte vertenes kaptein Hanno Behrens Nürnberg i ledelsen. Etter sidebytte ble svenske Mikael Ishak sendt alene igjennom keeper, og iskaldt sendte han hjemmelaget opp i 2-0. En utsøkt chip av innbytter Federico Palacios-Martinez ble kremen på kaka for vertene, som kunne heve hodet med en 3-0 seier etter det forferdelige tapet i midtuken.

Forrige sesongs sølvvinner Schalke sto utrolig nok uten poeng etter de fem første kampene. En stadig mer presset Domenico Tedesco fortsatte å rotere på startoppstillingen i jakten på en seier i ligaen. På lørdag sto Mainz på motsatt side i Gelsenkirchen. Etter ti minutters spill fant et Evgen Konoplyanka innlegg hode til Alessandro Schopf, og for første gang i sesongen tok Schalke ledelsen i en kamp. Andre omgang ble preget av mye ballinnehav fra gjestene og store kontringsmuligheter for vertene. Utrolig nok ble det ikke scoret flere mål, og sesongens første poeng kunne endelig innkasseres for de kongeblå, som fortsatt befinner seg på feil side av nedrykksstreken.

Selvmål for historiebøkene
Bunnlaget Stuttgart tok imot et Werder Bremen som befant seg på motsatt side at tabellen. Imot spillets gang tok vertene ledelsen da Anastasios Donis rundet keeper og trillet ballen inn i det åpne målet. Da Bremens Milos Veljkovic mottok sitt andre gule kort før pause så det rosenrødt ut for Stuttgart. Men de som møtte opp på kamp denne dagen skulle bli vitne til en absurd utligning da Stuttgarts venstreback Borna Sosa sendte et innkast tilbake til en uoppmerksom Robert Zieler i hjemmelagets mål. Keeperen oppdaget ballen i seneste laget, og på utrolig vis var lagene like langt. Kvarteret før slutt ble nok flere tonn fjernet fra Zielers skuldre, da Gonzalo Castro sendte hjemmelaget tilbake i føringen med sitt første mål for klubben etter overgangen fra Dortmund i sommer. Stuttgart tok med dette sin første seier for sesongen, og holder seg på kvalikplassen med fem poeng.

Det var duket for et heidundrende oppgjør da Wolfsburg og Mönchengladbach møttes på et fullstappet Volkswagen-Arena, og målene lot ikke vente på seg. Alassane Plea storspilte for Nice forrige sesong. Denne sesongen har han allerede blitt en favoritt blant Gladbach supporterne. Etter bare syv minutter banket han ballen opp i vinkelen etter en strålende kontring, og scoret sitt fjerde mål på seks kamper etter klubbyttet. Vertene svarte tidlig, med et vakkert langskudd fra Renato Steffen, og 1-1 sto seg til pause. Umiddelbart etter sidebytte stormet gjestene nok engang i angrep. Et fantastisk forarbeid av Patrick Herrmann fant Thorgan Hazard som enkelt plasserte ballen i mål. Vertene svarte igjen kort tid etter, da Wout Weghorst var på rett sted til rett tid. Lagene delte tilslutt poengene etter en meget underholdende 2-2 kamp.

Fantastisk snuoperasjon
Lørdagen ble avsluttet med det prestisjefulle oppgjøret mellom Bayer Leverkusen og Dortmund. Etter en dårlig start på sesongen, ser Leverkusen ut til og fått fart på sesongen. Det var også vertene som kom best i gang i oppgjøret, da Mitchell Weiser produserte en volley tatt rett ut av læreboka. Like før pause oppsto det en rotete situasjon i boksen til gjestene. Ballen havnet i beina på Leverkusen stopper Jonathan Tah, som doblet ledelsen. Hjemmelaget var på god vei mot sin tredje strake seier, men Dortmund skulle komme voldsomt tilbake. Først dyttet Jacob-Bruun Larsen inn reduseringen. Kaptein Marco Reus kombinerte fint med unggutten Jadon Sancho før han dundret inn utligningen. I sluttminuttene var det innbytter Paco Alcacer som sendte gjestene i ledelsen, og snuoperasjonen var komplett. Før siste spark på ballen sendte samme mann inn 2-4 scoringen på en kontring på åpent mål. Den fantastiske opphentingen sendte de gulkledde helt til topps på tabellen, så får vi se hvor lenge de greier å holde Bayern München bak seg.

Hannover har vist svak form etter at de tok poeng i de to første kampene av sesongen. Søndag ventet et borteoppgjør mot Eintracht Frankfurt, og som også har trøblet i ligaspillet. Hjemmelaget skapte det som var av sjanser i kampen, og fikk etter hvert betalt da tenåringen Obite N’Dicka scoret sitt første for klubben etter overgangen fra franske Auxerre. På overtid av første omgang vente stjernespilleren Ante Rebic seg igjennom og økte ledelsen med en kald avslutning. Samme mann valgte senere i kampen å servere Jonathan de Guzman på uselvisk vis, og nederlenderen kunne spasere inn 3-0. Gjestene skulle få noe å juble for gjennom en scoring av innbytteren Florent Muslija, som fikk sine første minutter for klubben. Like før slutt fast satte Luka Jovic sluttresultatet til 4-1, med en frekk avslutning alene med keeper. Hannover ligger etter runden helt sist i Bundesliga, mens Frankfurt legger seg inn midt på tabellen.

Augsburg strålte av selvtillit, etter at de ble de første for sesongen som påførte Bayern München poengtap. De fortsatte å stråle på søndag, da de tok imot Freiburg. Francisco Caiuby stanget vertene i føringen tidlig. Islandske Alfred Finnbogason var tilbake fra skade, og spilte sin første kamp for sesongen. Det markerte han med å legge på til 2-0 med en hælflikk som minnet mer om en leken søramerikaner enn en stor islandsk spiss. Etter sidebytte rotet hjemmelaget foran eget mål, og Jonathan Schmid måtte se ballen ende i eget mål etter en klønete klarering. Augsburg tok igjen en tomålsledelse, da Finnbogason gjorde en feilfri jobb fra straffemerket. Islendingen var ikke fornøyd før han like greit satte inn sitt tredje mål for kvelden i sluttminuttene. Augsburg vant til slutt komfortabelt 4-1, i en kamp der Finnbogason sto for de største overskriftene.