Fotballsonen ser frem mot den åttende runden av Premier League, og har plukket ut sine utvalgte på fantasy for helgens kamper.

NB: Husk at fristen denne runden er fredag 20:00.

 

 

 

Keeper:
Joe Hart – 4.6 – Burnley (Huddersfield, H)
Som forrige runde får Hart vår tillit mellom stengene. Selv om Burnley fortsatt har litt å bevise før de er ved sitt gamle seg, skal Huddersfield hjemme være en kamp der de har alle muligheter til å holde nullen.


Forsvar:

Marcos Alonso – 6.9 – Chelsea (Southampton, B)
Tre kamper uten målpoeng for Alonso nå, men Chelsea virker gode bakover og bør kunne holde nullen mot Southampton. Se heller ikke bort ifra at Alonso får lurt inn et målpoeng eller to også om han har dagen.

Matt Doherty – 4.6 – Wolverhampton (Crystal Palace, B)
Solid poengsum fra Doherty forrige runde, og han beholder plassen i rundens lag. Wolves veldig gode bakover, og kombinert med svært offensiv posisjonering begynner Doherty å peke seg ut som et aldri så lite must-have. Palace har enda ikke scoret på hjemmebane, så her lukter det en ny CS fra Wolves.

Kieran Trippier – 6.2 – Tottenham (Cardiff, H)
Med monopol på alt av dødballer, utenom straffer, som følge av skadesituasjonen i Tottenham, er Trippier en som kan få nok en kjemperunde. Aurier er fortsatt skadet, så gjenstår det å se om Trippier får starte 3 kamper på en uke. Vi ser det som mer sannsynlig enn ikke, og da må han med på laget. Som med Alonso vil det ikke være overraskende om han står med CS og et målpoeng eller to når runden er over.


Midtbane:
Eden Hazard – 11.1 – Chelsea (Southampton, B)
Premier League, og kanskje Europas, beste spiller i øyeblikket. Med Southampton på motsatt banehalvdel, og et Chelsea i godt driv, er Hazard en god kandidat for kapteinsbindet denne runden.

James Maddison – 6.9 – Leicester (Everton, H)
Leicester i brukbar form, Maddison med bedre underliggende tall og stadige målinvolveringer. Da må han med på rundens lag hjemme mot et Everton som er alt annet enn stabile.

Ryan Fraser – 6.0 – Bournemouth (Watford, B)
Spilleren som skaper flest sjanser i Premier League hittil. Bournemouth har en offensiv spillestil og møter et Watford uten ekstreme defensive kvaliteter. I denne kampen lukter det mål, begge veier, og da er det på tide at Fraser leverer igjen etter to runder uten målpoeng.

Roberto Pereyra – 6.3 – Watford (Bournemouth, H)
Bournemouth har sluppet inn 7 mål på 3 bortekamper, mens Watford har scoret 7 på sine 4 hjemme. Som nevnt over kan det bli mye mål i denne kampen, og når Watford scorer er ofte Pereyra involvert.


Angrep:
Harry Kane – 12.5 – Tottenham (Cardiff, H)
Kanskje årets beste hjemmekamp for Kane i FPL-sammenheng. Når han da i tillegg viser forbedret form både i de faktiske og de underliggende tallene, er han en åpenbar del av rundens lag. Får Tottenham en god start på kampen og et tidlig mål kan dette bli svært stygt for Cardiff og dermed hyggelig for Kane og hans eiere i FPL.

Alexandre Lacazette – 9.5 – Arsenal (Fulham, B)
Det tikker inn målpoeng jevnlig for godeste Lacazette i årets sesong. Arsenal er i god form og møter et lag som slipper til mye sjanser og mye mål. Da må lagets spydspiss med i rundens lag.

Marko Arnautovic – 7.0 – West Ham (Brighton, B)
West Ham viser god form, og det gjør også Arnautovic. Plages med smerter, men sies at det stopper der og ikke er snakk om en skade sånn sett. Spiller han, er det også stor sannsynlighet for at han scorer, og da er han et godt valg denne runden mot Brighton som ikke har klart å tette igjen bakover enda.


Rundens kaptein:
Harry Kane –
 Med årets beste hjemmekamp og stadig forbedret form kan man ikke gjøre annet enn å kapteine Kane denne runden.

Rundens billigspiller:
Will Hughes (5.0) – Watford produserer mye, mens Bournemouth stadig slipper inn mål. Har du ikke råd til Pereyra kan Hughes være et vel så godt alternativ til bare 5.0.

Rundens differensial (Valgt av maks 7.5%):
Jamie Vardy (4.7%) – 2 mål og 1 assist på de siste to. Vardy har funnet formen igjen og kan vise seg som en fin diff hjemme mot Everton.

Rundens donk (Valgt av minst 15%):
Wilfried Zaha (23.8%) – Palace har som nevnt ikke scoret hjemme enda, og møter nå et godt forsvar i Wolves. Scorer først Palace er ofte Zaha involvert, men med den offensive formen til Palace er 23.8% alt for mye på Zaha og blir dermed rundens donk.

Annonse

Kommentarer

Legg igjen en kommentar