Can I Order Tramadol Online Legally Ordering Tramadol From India Cheap Tramadol Fedex Overnight Tramadol Overnight Visa Order Tramadol With Cod Tramadol Cheapest Price

Rosenborg BK – RB Leipzig

Denne torsdagskvelden i oktober stod det klart for nok et oppgjør i Europa League for Rosenborg. I sin egen stue, Lerkendal, fikk de besøk av RB Leipzig. Et av de beste lagene fra den øverste divisjonen i Tyskland, Bundesliga.

Dette var den andre kampen i årets Europa League for Rosenborg. Den første tapte de 1-0 mot Celtic på Celtic Park. Leipzig gikk også på et tap i forrige kamp i gruppespillet, med et 2-3 tap på RB Salzburg hjemmearena. Dermed var det de to lagene på bunnen av gruppe B. som spilte på Lerkendal.

Oppsummering:

Rosenborg startet i sin vante 4-3-3 og møtte et Leipzig lag som brukte sin mest velkjente formasjon 4-4-2. Fra start virket det som om planen til hjemmelaget var å satse på brudd på midten og gi alt i kontringene. Allerede etter 2 minutter fikk Mike Jensen vunnet en duell på midten og sendte ballen til Søderlund. Mike Jensen fikk ballen tilbake ut mot høyresiden og slo et innlegg mot de Lanlay på bakerste stolpe. Dessverre for Rosenborg er kanten ikke en spesialist på hodespill og sendte en stor sjanse godt til side for målet.

Etter den gode starten fra Rosenborg bølget spillet mye frem og tilbake uten at noe spill satte seg for noen av lagene. I det 12 minuttet slår Demme en diagonalpasning til Augustin inne i 16-meteren. Mottaket sitter, en liten kroppsfinte lurer Rosenborgs venstreback og avslutningen finner nettmaskene i det lengste hjørnet. Leipzig opp i ledelsen 0-1.

Bortelaget fortsetter å styre kampen og det virker som RBK sliter med å finne ut av sitt eget press. Andre Hansen må ut i full strekk flere ganger i løpet av omgangen. En av de største sjansene i førsteomgang er til bortelaget er i det 38. spilleminutt. Leipzig har et nydelig kombinasjonsspill som ender med at Cunha sentrer til den eneste målscoreren i kampen så langt, Augustin. Trønderne slipper billig unna og unngår et nytt mål imot.

I andreomgangen tar det ikke lang tid før Leipzig scorer sitt andre for dagen. Det blir litt klabb og babb i feltet etter en corner og ballen havner hos Konate. Midtstopperen banker til og sender ballen i nettaket. Bortelaget står nå med en tomålsledelse etter 53 minutter spilt. I det 61. spilleminuttet setter Leipzig sitt tredje og siste for dagen. Rosenborg får en oppvisning i hvordan man skal spille fotball. Bruma finner en umarkert Cunha som setter ballen i mål og stillingen står nå 0-3 på Lerkendal.

Kampbildet forandrer seg litt på slutten og det virker som Leipzig kun er interessert i å bruke minst mulig krefter. Dette fører til at Rosenborg får etablert litt mer spill uten at de imponerer. Derimot ender hjemmelaget med å få seg et trøstemål. Jebali har vist seg svært målfarlig etter han ankom den trønderske klubben og dukker opp på bakerste stolpe etter et innlegg fra Levi. Jebali setter ballen i mål med den største selvfølgelighet og stillingen blir 1-3, noe som også blir sluttresultatet.

Rosenborg har blitt rundspilt av den tyske storklubben og tusler i garderoben etter nok et tap i Europa League. Lerkendal hadde 11 484 tilskuere på denne kalde og sure høstkvelden.