Order Tramadol Overnight Uk Tramadol Mastercard Overnight Cheap Tramadol Next Day Delivery Buy Cheap Tramadol Uk Tramadol Online Prescription Uk

Krise i München, Dortmund med forsprang

Syv runder i Bundesligaen er ferdigspilt. Bayern München fortsetter å trøble, og Dortmund utnyttet runden til å øke forspranget, etter en av de mest dramatiske affærene på lang tid. For første gang på lenge ser Bayern ut til å få kamp om ligatrofeet.

Werder Bremen fikk æren av å starte den syvende serierunden hjemme mot Wolfsburg. Bremen har hatt en solid seriestart, og hjemme på Weserstadion har ikke laget tapt en ligakamp siden 29. oktober 2017. Vertene gikk rett i strupen på Wolfsburg, og ti minutter før pause fikk de endelig uttelling. Etter fine kombinasjoner havnet ballen til slutt i beina på Davy Klaassen, som hamret inn 1-0. Wolfsburg hevdet seg etter pause, men fire minutter før slutt tredde veteran Claudio Pizarro lekkert igjennom innbytter Johannes Eggestein, som lekkert plasserte ballen til side for Koen Casteels i gjestenes mål. Bremen plukket tre nye poeng med 2-0 seieren, og la seg pent plassert på en fjerdeplass på tabellen.

Superinnbytter Paco

Serielederen Dortmund tok imot et Augsburg lag som ofte lager trøbbel i disse oppgjørene. Lørdagens oppgjør ble en kamp det vil bli snakket om i lange stunder. Alfred Finnbogason var tilbake fra skade forrige helg, hvor han banket inn et hat-trick mot Freiburg. Islendingen var der han skulle være igjen etter tjueto minutter, og tippet ballen mellom beina på Roman Burki i vertenes mål. Hjemmelaget måtte gjøre grep, og etter en time entret Paco Alcacer banen. Etter bare to minutter på banen ble han servert av Jadon Sancho, og prikket inn utligningen. Men gjestene var langt ifra ferdige, og Philipp Max dundret inn 1-2 på et innlegg etter at han sto alene på bakre stolpe. Alcacer var igjen mannen som utlignet, gjennom et kjapt frispark som sendte spanjolen alene med keeper. Minutter senere var det en annen innbytter, Mario Gotze som tegnet seg på scoringslista, etter et smart løp. Gotze gjorde ingen feil alene med keeper, og sendte laget opp i ledelsen, i sine første minutter med ligafotball etter flere skadeavbrudd. Like etter fikk Michael Gregoritsch stange inn 3-3, etter svake markeringer på en corner, og Dortmund så ut til å ha rotet bort seieren. Men seks minutter på overtid fikk hjemmelaget en siste mulighet, et frispark fra tretti meter. Alcacer fullførte like greit hat-tricket da han skrudde ballen rundt muren og inn i nærmeste. Den Barcelona utlånte spissen er rødglødende for tiden, på to innhopp i de siste to serierundene har han vanvittige fem mål på seksti spilleminutter. Dortmund beholder dermed plassen øverst på tabellen, og har tre poeng ned til forfølgerne.

Düsseldorf møtte lørdag Schalke, som etter en treg start endelig har begynt å plukke poeng. Første omgang bød ikke på mange høydepunkt, og etter 45 minutter sto det fortsatt 0-0. Publikum hadde knapt rukket å komme tilbake fra kioskkøene, før Weston McKennie sendte gjestene i ledelsen med en volley fra kort hold. Schalke fortsatte å kjøre, å da vertenes keeper Michael Rensing ga en retur i farlig område, var angriper Guido Burgstaller på rett plass, og kunne doble ledelsen for de kongeblå. Domenico Tedesco ser ut til å ha knekt koden, og 0-2 seier ble den tredje strake seieren, inkludert Champions League. Düsseldorf må for første gang konstatere at de er under nedrykksstreken.

Hannover sto før helgens oppgjør mot Stuttgart uten en seier, og med fattige to poeng på sju kamper. Etter en halvtime serverte Miiko Albornoz et eventyrlig innlegg, og en umarkert Bobby Wood stanget hjemmelaget i ledelsen. På overtid i første omgang kombinerte duen igjen på samme måte, og Wood sitt andre hodestøt sendte vertene til garderoben med en komfortabel 2-0 ledelse. Ledelsen skulle kjapt bli truet, da Stuttgart fem minutter ut i andre omgang kombinerte kjapt, og målsniken Mario Gomez reduserte til 2-1 med en plassert og kontrollert avslutning. Utligningen kom aldri, og idet nitti minutter ble passert kunne Ihlas Bebou sette spikeren i kista med 3-1, i et mål hvor Iver Fossum var en av arkitektene. Seieren sendte Hannover opp på kvalikplassen, mens Stuttgart etter syv runder befinner seg helt sist på tabellen, med dårligere målforskjell.

Mainz tok imot topplaget Hertha Berlin, som svevde høyt etter seieren mot Bayern München sist runde. Men på fremmed gress ble det tøft for hovedstadslaget. Mainz presset i store perioder, men lagene gikk målløse inn til pausepraten. Etter sidebytte var det fortsatt vertene som skapte det meste, uten å få noe uttelling. Gjestene fikk en gylden mulighet til å stjele med seg alle poengene i siste tilleggsminutt, men Davie Selkes heading ble blokkert. Lagene delte poengene til slutt, i en kamp hvor Rune Jarstein og Per Skjelbred spilte samtlige minutter for gjestene.

Ydmykelse på Allianz Arena

En svak oppvisning i midtukens Champions League oppgjør, sørget for at Bayern München sto uten seier på tre forsøk. Det var en revansjelysten gjeng som lørdag kveld tok imot Mönchengladbach på Allianz Arena. Men gjestene hadde ingen planer om å gjøre det enkelt for hjemmelaget. Etter ti minutter var Gladbachs Alassane Plea frempå, og fra langt hold plasserte han inn 0-1, og sitt femte mål for sesongen. Gladbach ser ut til å ha gjort en bra handel da de hentet franskmannen for 23 millioner euro fra Nice i sommer. De mektige rødkledde virket preget, og et sløvt balltap fra Thiago ble utnyttet godt av gjestenes kaptein Lars Strindl, som la på til 0-2 i sin første kamp for sesongen etter et langt skadeopphold. Bayern maktet ikke å komme med en redusering, og for å gjøre kvelden ekstra ydmykende gikk gjestene opp i 0-3 på en corner de kun sendte tre mann opp på. Sovende Bayern spillere lot Patrick Herrmann stå helt alene, og innbytteren fikk tid til å både dempe ballen å banke inn scoringen på volley. Med 0-3 i sekken har Bayern München ikke seiret på fire kamper, og Niko Kovac vil nok slite med nattesøvnen inn i landslagspausen, når laget hans utrolig nok ligger på en sjetteplass etter den sterke serieåpningen.

Søndagens runde ble startet med Freiburg-Leverkusen. Gjestene ser ut til å ha kommet seg etter en svak sesongstart, og styrte de første førtifem i denne kampen, uten å utnytte det med mål. Store sjanser ble en mangelvare i dette oppgjøret, stolpetreffet til hjemmelagets Gian-Luca Waldscmidt i det siste obligatoriske minuttet ble det nærmeste noen kom en scoring. Det hele endte dermed med 0-0 som må sies å være et rettferdig resultat.

Hoffenheim holdt nesten Manchester City til uavgjort i sin første Champions League kamp på eget gress. Søndag tok de imot et Frankfurt, som på sin side kom fra en imponerende 4-1 seier over Lazio i Europa League. Hjemmelaget sløste med sjansene de fikk, og da keeper Oliver Baumann feilberegnet helt, kunne Ante Rebic sende gjestene noe ufortjent i føringen med en følsom lobb. En ny svak involvering av vertenes Baumann gjorde al Luka Jovic kunne doble ledelsen kun sekunder ut i andre omgang. En overtent Rebic dro på seg et svært unødvendig gult kort midtveis i omgangen, og siden kroaten hadde gult fra før, måtte gjestene spille de siste tjuefem med ti mann. Det var lite som stemte i avslutningsøyeblikkene for Hoffenheim, men ti minutter før slutt sørget Arsenals leiesoldat Reiss Nelson for ny spenning, da han tråklet seg gjennom bortelagets forsvar, og banket inn reduseringen på halv volley. Ishak Belfodil fikk en kjempesjanse til å utligne på overtid, men Kevin Trapp hindret scoring med en god redning. Frankfurt dro dermed med seg alle poengene, til tross for store muligheter fra Hoffenheim, som tapte sin tredje hjemmekamp på rad med sifrene 1-2.

Ny stygg bortetur for Nürnberg

Rosenborgs overmenn RB Leipzig tok imot Nürnberg i rundens siste oppgjør. Sist Nürnberg var på bortebane, endte det med et stygt 7-0 tap for Dortmund. Denne runden skulle ikke ende noe bedre, og hjemmelaget virket ikke nevneverdig preget etter borteturen i Trondheim. Allerede etter syv minutter sto det 2-0 på tavla. Timo Werner scoret første omgangs siste scoring, og vertene hadde allerede punktert kampen med 4-0 til pause. I andre omgang fortsatte hjemmelagets dominans, og samme mann fastsatte sluttresultatet til 6-0 etter femtini minutters spill. Werner kunne fullført hat-tricket sitt på straffemerket, men gjestenes keeper Fabian Bredlow fikk en liten opptur da han reddet Werners forsøk. Nürnberg står på de siste to bortekampene sine uten poeng, og en målforskjell på 0-13. RB Leipzig klatret etter seieren opp på en andreplass på tabellen, tre poeng bak Dortmund.