Cheap Tramadol Cod Tramadol Online Mastercard Buying Tramadol Online Cheap Purchase Tramadol No Visa Tramadol Online Nz Tramadol Purchase Fedex

Overtidsscoring kortet ned Dortmunds luke

Toppoppgjør på Signal Iduna Park, forbannelsen på Schwarzwald-Stadion og en nesten ett år gammel rekke som gikk i tusen knas. Takket være en gammel Chelsea kjenning har Bayern igjen Dortmund innen rekkevidde.

Den niende runden i bundesligaen ble innledet da Freiburg tok imot Mönchengladbach fredags kveld. Gjestene har hatt en god sesongstart, men Schwarzwald-Stadion har lenge vært en marerittarena. Sist de tok med seg tre poeng fra Freiburg spilte begge lag på andre nivå, i 2007. Det startet ikke bra denne gangen heller, da Yann Sommer etter kun åtte sekunder felte en motspiller, og dommer hadde ingen annen mulighet enn å peke på straffemerket. Nils Petersen var sikker, og sendte Freiburg i føringen før minuttet spilt. Tjue minutter senere utlignet Thorgan Hazard, da han også fikk muligheten fra ellevemeteren, og lagene var like langt til pause. Gian-Luca Waldschmidt sendte vertene tilbake i føringen et kvarter ut i andre omgang, og da innbytter Lucas Holer smalt ballen i mål fra førti meter på et åpent mål, ble alle pengene igjen i Freiburg. Den forferdelige statistikken fortsetter dermed for Mönchengladbach.

Forspranget minsket

Det var duket for en toppkamp da Dortmund tok imot Hertha Berlin på Signal Iduna Park lørdag ettermiddag. Et gnistrende Dortmund fortsatte å spille nydelig fotball, og etter en liten halvtime kunne Jadon Sancho trille inn 1-0 etter å ha blitt servert av Mario Gotze. Salomon Kalou lagde ny spenning da han alene med Roman Burki tuppet inn utligningen like før pause. Etter en times spill vartet Dortmund nok engang opp med strålende fotball, og Sancho kunne for andre gang spasere inn en scoring. Begge lag hadde store muligheter uten å gripe dem, før gjestene på overtid fikk en gylden mulighet fra straffemerket. Kalou utnyttet muligheten til å bli tomålsscorer, og fastsatte sluttresultatet til 2-2, i et fyrverkeri av en fotballkamp.

Hannover tok imot Augsburg på Niedersachsenstadion i en viktig poengduell. Hjemmelaget trengte sårt poeng for å kunne distansere seg fra de andre lagene i nedrykksstriden. Det startet dårlig for hjemmelaget, da Rani Khedira snappet opp en andreball på en corner, og plasserte ballen i lengste hjørne. Hannover kjørte andre omgang fra start, men en klønete blokk av Genki Haraguchi ga dommer muligheten til å gi Augsburg et straffespark. Straffen tok selvfølgelig Alfred Finnbogason, som dermed satte sitt femte mål på fire kamper denne sesongen. Presset ga omsider uttelling for de rødkledde vertene da kantspilleren Ihlas Bebou dundret inn en fantastisk volley fra drøyt tjuefem meter. Utligningen kom aldri, og Hannover havnet etter runden på kvalifiseringsplass, med seks poeng på ni runder.

Düsseldorf har etter en god start på sesongen, fått kjenne på den harde tilværelsen i den øverste divisjonen. Lørdag tok de imot Wolfsburg, og var avhengig av poeng for å klatre over den røde sonen på tabellen. Like før pause oppsto det en hands innenfor hjemmelagets sekstenmeter, og Wolfsburgs Wout Weghorst gjorde ingen feil fra ellevemeteren. Josip Brekalo doblet ledelsen kvarteret for slutt, og gjesten koblet et stort grep om poengene. Før kampen var over dundret Daniel Ginczek inn 0-3, og dermed var all tvil fjernet. Etter nok et stygt tap begynner det å se stygt ut for Düsseldorf, og den nyopprykkede klubben ser ut som en klar nedrykkskandidat.

Bayern München har kommet tilbake på vinnersporet etter en tøff periode. Denne helgen ventet en tøff oppgave borte mot et Mainz som enda ikke har tapt på eget gress. München-maskineriet så ut til å fungere som vanlig i helgens oppgjør, og tok fortjent ledelsen like før pause, etter en pen volleyscoring fra Leon Goretzka. Kort tid etter sidebytte kom en noe uventet utligning, gjennom Jean-Paul Boetius som løp seg fri på bakre stolpe og plasserte ballen utagbart for Manuel Neuer. Gjestene havnet igjen i føringen, da Thiago sprintet inn i feltet og skled ballen over streken. Hjemmelaget greide ikke å komme med en respons, og Bayerns tre poeng sørget for at de klatret opp på en andreplass, to poeng bak Dortmund.

Effekten lar vente på seg

Hoffenheim tok imot et Stuttgart som fortsatt venter på en effekt etter at Markus Weinzierl tok over managerrollen i klubben. Gjestene og deres ferske manager kunne ikke drømt om en verre start, etter at dommer bestemte seg for å belønne Stuttgart back Emiliano Insua med et rødt kort, etter en høy fot kun åtte minutter ut i oppgjøret. Gjestene holdt stand til pause, men et slitent mannskap fikk en ekstremt tung andreomgang. Et strålende forarbeid av Reiss Nelson gjorde at Joshua Brenet enkelt kunne sende hjemmelaget i ledelsen på en retur. Få minutter senere serverte samme mann ballen på gullfat for Joelinton, som fra tre meters hold ikke hadde noe problem med å doble ledelsen. Et strålende kombinasjonsspill sendte Ishak Belfodil alene med keeper før timen spilt, og algerieren banket iskaldt inn 3-0. Samme mann var igjen på farten kort tid etter, og sendte all tvil til side, med sitt andre for dagen. 4-0 seieren holder Stuttgart på bunn av tabellen, mens Hoffenheim nærmer seg europacup plassene.

Et offensivt strålende Frankfurt måtte tåle å være favoritter da de tok turen til Nürnberg søndag formiddag. Laget bøtter inn mål for tiden, og har i alle turneringer fem strake seire. Det skulle bli en jevnspilt batalje mot et Nürnberg som trenger hvert poeng de kan karre til seg på hjemmebane. Det så lenge ut til å ende målløst, men ti minutter før slutt dukket vertenes innbytter Adam Zrelak opp på bakre stolpe og sendte Nürnberg i føringen, i sitt andre minutt på banen i en Bundesligakamp. Dramatikken var ikke over, og i andre tilleggsminutt var Sebastien Haller på rett plass til rett tid, og sendte lagene like langt. Lagene delte til slutt poengene i en jevn og sjansefattig kamp.

Både RB Leipzig og Schalke var på hvert sitt europaoppdrag i midtuken. Vertene tok et langt steg mot avansement, med 2-0 hjemme mot Celtic, mens Schalkes 0-0 resultat borte mot Galatasaray beholder håpet og mulighetene til videre spill i Champions League. I ligaoppgjøret mellom de to var det hjemmelaget som tok initiativet i kampen. Til tross for et overtak i spillet, var det få sjanser i oppgjøret. Gjestene var komfortable med å ligge dypt å kjøre kontringer, og Leipzig kunne ikke finne mange hull i Schalke muren. Det hele endte med et målløst uavgjortresultat, og Schalke ligger enda på en svært skuffende 15. plass.

Fortet raste sammen

Werder Bremen har bygget et fryktinngytende fort på hjemmebane, og før søndagens oppgjør mot Bayer Leverkusen hadde ikke laget tapt siden 29. oktober 2017. Leverkusen kom fra et svakt 3-2 tap i Europa League mot Zurich i midtuken, og sto foran en tøff oppgave i rundens siste oppgjør. Sjokkerende nok gikk lagene til pause med en 0-3 ledelse til gjestene, etter scoringer fra Volland, Brandt og Bellarabi. To kjappe scoringer av Pizarro og Osako tente nytt håp for hjemmelaget, men to scoringer av vidunderbarnet Kai Havertz og en av Aleksandar Dragovic punkterte kampen. Dermed endte den ubeseirede rekken for Bremen med en kjempesmell mot et Bayer Leverkusen som har skumle planer om å ta store steg på tabellen. Med de kvaliteten laget besetter, vil de uten tvil kunne være med å kjempe om en plass i neste års Champions League, til tross for den dårlige starten.