I år skal vi følge diff laget gjennom hele sesongen. Dette er et lite forsøk på å se hvor høyt opp man kan komme uten å velge de spillerne «alle andre» har. Laget vil alltid være satt sammen med spillere under 7,5 % eierandel, et lag bestående av såkalte «differential picks». Om en spiller overstiger denne eierandelen må han rett ut av laget. Kan dette gå veien?

For noe tull da! Denne runden var utrolig deprimerende og nesten alt gikk rett i dass! Ender på 33 poeng, noe som er hav under gjennomsnittet på 58. Dette sender gutta ned godt over en million plasser ned på rankingen. Etter å ha øynet topp millionen for noen runder siden var dette en reality check. Ligger nå på 3.200.000 plass og er lite fornøyd. Kapteinen min Sterling får 12 poeng og avslutter derfor med noen sært trengte poeng i mandagskampen. Utenom det er det Chelsea gutta bak i banen som sikrer meg noen poeng, resten er rett og slett sjanseløst. Noe må gjøres!

Runde 6:

SÅÅÅÅÅ lyst til å sprenge WC og bytte ut hele rælet denne runden, men klarer heldigvis å beherske meg. En veldig positiv overraskelse var det å se at Sterling faktisk sank i eierandel, 6,8% er veldig innafor på laget mitt så dermed er i hvert fall stjernen min sikret minst en runde. Hadde han måtte forlate skuta hadde det fort blitt WC. Ramsey er mannen som sparkes ut av laget mitt ettersom det er der det brenner mest. Gutten får jo ikke spille, så det er bare unødvendig å ha han på laget. Sanchez er veldig nær å bli kastet ut også, men sparer det litt. Ligger nå på en plassering som gjør at en hit betyr mye for rankingen. Har egentlig ikke så lyst til å ha han, men må jo snart vinne når han får den lønnen han får. Ut med Ramsey og inn med en Man City spiller var planen. Hadde en liten tanke om KDB eller Sane, men ettersom begge spilte i midtuka er det uaktuelt. Mahrez er i god form og virker egentlig sikker på laget, om det går an å si det med Pep-rulett. Prøver meg derimot på den lekne vingen, og satser på suksess.

Dette gjør at vi havner på følgende lagoppstilling til runde 6:

Blir igjen en Chelsea dobbel bak. Virker som om disse nesten er de sikreste gutta, så vi kjører på med dem. Kan jo alltids holde nullen hjemme mot Crystal Palace, som til tross for imponerende spill mot Arsenal bør slite med Stamford Bridge. Ved siden av seg for de to venstrebacker som begge kan få gode offensive poeng på spillet. Digne og Chilwell er spennende spillere som bør kunne utrette noe mot antatt svakere motstand.

Midtbanen til denne runden blir preget av Manchester lag. En dobbel City hjemme mot Southampton kan ende i en heftig poengsum om de rette velges. Tror jo at både Sterling og Mahrez skal starte kampen ettersom de ble hvilt i uka. Dermed blir også Sterling rundens kaptein som flere ganger før. Konsekvensen av at han drar inn mange poeng er jo en avskjed med Diff-laget, men trenger poengene nå! Sanchez får plass, men har ingen tro på poeng fra den kanten. Knockaert er jo helt ute av det, skjønner ikke greia med at han ikke spiller. Angrer veldig på at jeg tok han inn på laget, men skal da være god nok til å starte for Brighton? Får en kamp på benken her uansett ettersom laget hans er bedre på hjemmebane. Jota starter for meg, men lite tro på han også. Altfor mange håpløse spillere jo… Jota var også benket sist gang, men det var ikke en suksess. Tipper han starter, men scorer jo ikke mål. Wolves på hjemmebane pleier å ende i mange sjanser, så det kan jo skje. La det skje.

Gray, Joselu og Vardy utgjør angrepsrekka denne runden. Ingen av gutta startet sist kamp for lagene sine (haha), så her har jeg jo heller ikke troen. Helt håpløst, men de kan jo alltids score. Alle møter motstandere de kan sette noen mål mot om de starter, så får nesten bare vente i spenning til lagoppstillingene.

Nå må jeg jammen meg klatre litt!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Stian Mæland

26 år, masterstudent ved Norges Idrettshøgskole og fotballtrener på deltid. @StianMaland på Twitter

Legg igjen en kommentar