Forrige runde tok Fotballsonens fantasy-lag solide 76 poeng, og traff også på rundens differential. Vi går for å levere nok en gang og gir deg tipsene foran gameweek 11.

 

Keeper:
Ben Foster – 4,5 – Watford (Newcastle, B)

Leverte en solid runde sist, når han tok ni poeng. Det gir fornyet tillit på laget vårt, når Watford skal spille borte mot Newcastle, et lag som ikke har scoret i fire av sine fem siste. Watford har holdt nullen i to kamper på rad, og det kan fort bli tre med denne.

 

Forsvar:
Marcos Alonso – 7,0 – Chelsea (Crystal Palace, H)

Fikk seg en heldig assist sist, og endte dermed på pene 11 poeng. Alonso var dog veldig offensiv og mye involvert i motstanders boks, og nå venter en match hjemme mot et Palace-lag i svak form. Det bør være gode muligheter for å holde nullen, og Alonso er også en offensiv bidragsyter.

Antonio Rüdiger – 5,9 – Chelsea (Crystal Palace, H)
Samme begrunnelse som for Alonso. Har også mulighet til å score på dødball, hvor han er mannen Chelsea ser etter.

Benjamin Mendy – 6,4 – Manchester City (Southampton, H)
City har holdt nullen i seks av ni kamper, og Mendy har levert seks målgivende så langt. Leverte ikke sin beste kamp for sesongen sist, men virker å nyte stor tillit. Southampton har ikke scoret på fem serierunder og lite tyder på at det skal løsne her, så det er nesten så man bare kan innkassere poengene på Mendy allerede.

 

Midtbane:
Riyad Mahrez – 8,6 – Manchester City (Southampton, H)

Som nevnt er Soton i fryktelig form, og da må man finne plass til spillere fra PLs beste lag. Har fått 90 minutter i sine tre siste og levert målpoeng i de to siste. Det er alltids en risiko for å bli benket, men Mahrez har veldig gode underliggende tall og ser ut som et strålende valg denne runden.

Eden Hazard – 11.3 – Chelsea (Crystal Palace, H)
Var ute sist, men skal være tilbake i full trening og da er han selvskreven på laget. Ligaens beste spiller denne sesongen, og skal ut mot et svakt lag. Tre av fem hjemmekamper har endt med tosifret poengsum for Hazard, og han er nærmest et must her.

Roberto Pereyra – 6,4 – Watford (Newcastle, B)
En litt seig bortekamp mot Newcastle, men Pereyra er den store formspilleren i sin priskategori. Kan fort score i sin tredje på rad og er involvert i alt Watford skaper.

Gylfi Sigurdsson – 7,4 – Everton (Brighton, H)
Brighton har vært sterke de siste rundene, og dette er ingen enkel kamp for Everton. De er uansett favoritter, og Sigurdsson har vært strålende den siste tiden. Tar nesten alt av dødballer, spiller alt og har levert solide summer i tre av de fire siste.

 

Angrep:
Marko Arnautovic – 7,0 – West Ham (Burnley, H)

Nå starter et helt vanvittig kampprogram for West Ham, og Arnautovic er mannen å se til. Burnley har vært elendig defensivt de siste rundene, og Arnautovic er klar igjen etter sykdom sist. Trøbler litt med et kne, men skal være klar til kamp og ser med det ut som et kjempealternativ i lang tid fremover.

Sergio Agüero – 11,3 – Manchester City (Southampton, H)
Spiller bare 60—70 minutter hver kamp, men så er det for City mot Southampton. En eierandel på over 50% gjør at det er skummelt å gå uten. Har ikke levert fantastisk den siste tiden, men er den i Premier League som kommer til flest store sjanser og burde scoret flere den siste tiden. Soton er ikke all verdens til motstander heller og det kan fort smelle her.

Aleksandar Mitrovic – 6,9 – Fulham (Huddersfield, B)
Fulham er i elendig form og Mitrovic har ikke klart å skape all verden, men nå venter en kamp mot et annet av de svakeste lagene i serien. Man vet hva Mitro er kapabel til, og han får en siste kamp på laget vårt her da det ikke er noen andre billigspisser som har en fin kamp foran seg.

 

Rundens kaptein:
Sergio Agüero – Denne er vanskelig! Hazard er fristende, men har vært litt usikker pga skade. Man sitter også med en følelse av at Jesus kommer til å starte en kamp snart, og da er det bittert å ha Aguero som kaptein. Vi klarer dog ikke å gå uten, når eierandelen er så høy og motstanderen er Southampton.

Rundens billigspiller:
Ross Barkley – 5,9 – Barkleys historikk som FPL-spiller gjør at man har en naturlig skepsis til ham, men til en pris på 5,9 finner man ikke mange bedre alternativer denne runden. Har sett strålende ut den siste tiden, selv om uttellingen er i overkant bra i forhold til hva statsene skulle tilsi. Hadde null touch i motstanders boks forrige runde, men så kan han skyte fra distanse og spille frem andre og Palace er en fin kamp å gjøre det i.

Rundens diff (Valgt av maks 7,5%):
Anthony Martial (6,2%) – Vi fikk bra uttelling på dette forrige runde, og mot Bournemouth kan Martial være en mann å se til igjen. Fikk ikke plass på laget, men er en å følge med om han fortsetter å få såpass med spilletid.

Rundens donk(Valgt av minst 15%):
Roberto Firmino (20,4%) – Dette kruttet har ligget i vannet en god stund, og det er lite som gjør at det ser ut til å tørke med det første. Fem strake blanks og nå en tøff bortekamp mot Arsenal. En femtedel av spillerne på FPL sitter med 9,3 investert i en spiller som ikke ser bra ut for tiden.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar