Forrige runde var preget av få clean sheets og store summer fra enkeltspillere. Vi traff på kaptein Aguero som for første gang på lang tid spilte 90 minutter. Kos deg med tipsene for gameweek 12 – siste runde før landslagspausen nok en gang tar over.

Keeper:

Mat Ryan – £4.6 – Brighton (Cardiff, B)
Det har vært en rar sesongstart for Brighton med sterke prestasjoner til tross for et grusomt kampprogram. De har møtt 8 av de 12 beste lagene i ligaen utenom dem selv og kommet unna med 14 poeng og sterke clean sheets hjemme mot West Ham, borte mot Newcastle og hjemme mot Wolves. Nå møter de et av ligaens dårligste lag og jeg mener det er store sjanser for at de holder nullen også denne helgen.

 

Forsvar:
Ben Chilwell – £5.0 – Leicester (Burnley, H)
Leicester slo tilbake med etter den tragiske helikopterulykken med å slå Cardiff og holde nullen på bortebane. Ben Chilwell har sett strålende ut i det siste og belønnet sine skarve 1.7% eiere med 12 poeng sist runde. Hjemme mot et uhyre svakt Burnley er det store sjanser for clean sheet og muligens nok et målpoeng?

Kiko Femenia – £4.2 – Watford (Southampton, B)
Så lenge Janmaat er ute med skade får Kiko sjansen igjen. Han leverte noen svært gode kamper forrige sesong og har på sine 3 siste kamper levert to clean sheets og en målgivende til intet mindre enn £4.2. Nå møter de Southampton som ble rundspilt og ydmyket av Manchester City og ser akterutseilt denne sesongen. De har ingen målscorer og midtstoppere som setter ballen i eget nett. Det lover godt når et revansjesugent Watford tar turen sørover.

Andrew Robertson – £6.4 – Liverpool (Fulham, H)
Til tross for et ubegripelig feilskjær i Europa er fortsatt Liverpool ubeseiret i Premier League og slipper nesten ikke inn mål på hjemmebane. Nå får de besøk av Fulham, kanskje det laget i ligaen i dårligst form. De ser helt grusomme ut og da hjelper det ikke å komme til en stadion der det er sluppet inn 1 mål siden februar. Det betyr ikke at de ikke kommer til å prøve, noe som gir store rom på kantene for offensive Robertson. Her forventer jeg både clean sheet og målpoeng fra den skotske backen.

 

Midtbane:
Mo Salah – £12.9 – Liverpool (Fulham, H)
Et av tidenes dårligste Premier League-forsvar skal møte et av verdens beste angrep med fjorårets toppscorer Salah i spissen. Han har levert bedre og bedre denne sesongen og til tross for at det kanskje ikke har løsnet helt enda, så vil Fulham lide under vreden til den egyptiske kongen. En av årets klareste valg og kapteiner.

Sadio Mané – £9.8 – Liverpool (Fulham, H)
Med våre lovnader om målfest på Anfield vet vi av erfaring at Fantasy-poengene har en tendens til å fordele seg ganske likt. Derfor ville det være hyklersk å ikke ta med Mané på laget. Han kommer garantert til å levere og vil for de som ikke ha Salah være et godt kapteinsalternativ.

Roberto Pereyra – £6.4 – Watford (Southampton, B)
Sammen med Watford har Pereyra vært «on fire» denne sesongen. Kun tilfeldigheter sto mellom han og nettmaskene mot Newcastle, så jeg har stor tro på at han leverer denne gangen. Han er en konstant trussel og mot et vaklende Southampton kan jeg ikke se at han drar fra sørkysten uten målpoeng.

Felipe Anderson – £6.8 – West Ham (Huddersfield, B)
De av dere som så Felipe Anderson i Lazio vet at han har et fantastisk talent og et enormt potensial. Problemet hans er stabiliteten. Likevel virker det som han og West Ham er inne i en god periode og borte mot Huddersfield kan jeg ikke se noen annen utvei enn at det blir borteseier. Da vil brasilianeren i tospann med en østerriksk kjenning av oss få det mest gøy i Yorkshire.

 

Angrep:
Marko Arnautovic – £7.1 – West Ham (Huddersfield, B)
Nevnte mann fra Østerrike er nemlig en av de mest spennende spillerne på spillet om dagen – Marko Arnautovic. Etter en enorm kamp mot Burnley – der han fort kunne scoret 100 mål –venter Huddersfield som riktignok kunne feire årets første tre-poenger mot Fulham, men som mot bedre lag ikke har stort å stille opp med. Med en tidlig scoring kan det fort blir virkelig stygt når West Ham banker på døra på Kirklees.

Sergio Agüero – £11.4 – Manchester City (Manchester United, H)
Endelig er det tid for Manchester-derby på Etihad og jeg frykter det kan bli av den stygge sorten for den røde delen av byen. Nå skal de sies at de slo godt fra seg i Torino, men for de som så kampen var det ingen overbevisende affære. Agüero har også denne sesongen vist at han er til å stole på foran mål til tross for at han har brent noen feite sjanser. United på sin side har kun holdt nullen én gang i år og møter kanskje verdens beste lag for øyeblikket. Det kan ikke gå bra.

Callum Wilson – £6.7 – Bournemouth (Newcastle, B)
En av årets definitive overraskelser er Bournemouth. De har rotet seg oppi toppen av ligaen, mellom United og Arsenal. Det skal Callum Wilson ha mye av æren for. Det gikk gjetord om denne spissen da de rykket opp til Premier League, men på grunn av utallige skadeavbrekk har vi fortsatt ikke sett hva han er kapabel til. Denne sesongen virker dog å være tiden vi har ventet på. Med 6 mål og 7 assist på 11 kamper nærmer han seg en must-have på ethvert lag og Bournemouth virker i tillegg til å slå fra seg uansett motstand.

 

Rundens kaptein:
Mo Salah

Rundens billigspiller:
Kiko (£4.2)

Rundens diff (Valgt av maks 7,5%):
Ben Chilwell (1.7%)

Rundens donk (Valgt av minst 15%):
Marcos Alonso (47.1%) er muligens kontroversielt å donke, men på grunn av hans enorme eierandel bruker jeg denne donken til å advare de som vurderer å få han inn om at dette kanskje ikke er kampen å gjøre det. Han er svindyr og jeg har verken tro på clean sheet eller målpoeng i denne kampen. Ja, det er alltid en sjanse for at han får det, men jeg ser for meg en jevnspilt kamp der et godt Everton-forsvar vil gjøre godt fra seg på Stamford Bridge.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar