Fotballsonen ser frem mot den 16. runden av Premier League, og har plukket ut sine utvalgte på fantasy for helgens kamper.

Keeper:
Lukasz Fabianski – 4.6 – West Ham (Crystal Palace, H)
West Ham var minutter unna sin andre clean sheet på rad i midtuken, og virker å ha blitt noe mer solide. Hjemme mot et Palace som scorer svært lite er det gode muligheter for en ny smultring, i tillegg til at Fabianski alltid kan få med seg en god håndfull redninger.


Forsvar:

Andrew Robertson – 6.5 – Liverpool (Bournemouth, B)
Bournemouth scorer i de aller fleste kamper, men er det ett lag de kan ende opp med å slite mot så er det Liverpool. Solide bakover, og gode muligheter for offensive poeng for Robertson. Stod over med en liten skade i midtuken, men er tilbake i trening nå og burde starte på lørdag.

Lucas Digne – 4.9 – Everton (Watford, H)
Digne har voldsomt gode underliggende tall – her må det komme et målpoeng snart! I tillegg har Everton virkelig begynt å se mer solide ut bakover, og det vil ikke være overraskende om de holder nullen hjemme mot Watford.

Sead Kolasinac – 4.9 – Arsenal (Huddersfield, H)
Kolasinac spiller godt om dagen, og er stadig med fremover i angrep. Gode muligheter for et målpoeng eller to fra denne mannen. Blir ofte mål bakover for Arsenal, men Huddersfield hjemme skal kunne være en kamp med mulighet for clean sheet.


Midtbane:
Felipe Anderson – 7.2 – West Ham (Crystal Palace, H)
Kommer Anderson til å ta opp hansken nå som Arnautovic er ute resten av året? West Ham kommer nok ikke til å kjøre over Crystal Palace, men at de skal få et mål eller to er heller ikke veldig usannsynlig. Får de først hull på byllen kan Anderson være involvert.

Mohamed Salah – 13.0 – Liverpool (Bournemouth, B)
Spilte kun 25 minutter i midtuken, og burde ha friske bein til rundens første kamp. Liverpool bør score et par mål i slike kamper, og da lukter det potensielt mye fantasy-poeng på en uthvilt Salah. Mange gode grunner for å vurdere kapteinsbindet på Salah denne runden.

Richarlison – 7.1 – Everton (Watford, H)
Everton skal ha gode muligheter for å slå Watford. Richarlison leverer målpoeng både fra spissplass og kant, og virker å like seg godt på Goodison Park. Et godt valg denne runden.

Callum Patterson – 5.3 – Cardiff (Southampton, H)
Midtbanespiller i FPL, spiss for Cardiff. Scoret noe mål siste ukene, og skal møte et Southampton med ny trener. Southampton vil nok ha en ny giv og gi Cardiff en god kamp, men det fører nok heller til flere mål begge veier. Det vil ta tid før Southampton klarer å mure igjen bakover.


Angrep:
Harry Kane – 12.5 – Tottenham (Leicester, B)
Kane i stadig bedre form og uttaler at han elsker når kampene kommer tett. Kombinert med voldsom god statistikk mot Leicester skal man ikke se bort ifra at godeste Kane kan ende opp med både 1, 2 og 3 målpoeng i denne kampen. Et godt kapteinsalternativ denne runden.

P-E Aubameyang – 11.3 – Arsenal (Huddersfield, H)
Kan Auba fortsette å score på nesten hvert skudd han tar? Historikken hans tyder i alle fall på det, og hjemme mot Huddersfield bør han kunne fortsette målformen. Ikke usannsynlig at han plasseres på kant med Lacazette tilbake som midtspiss, men Auba har vist før at han kan levere også fra denne posisjonen. Den siste av 3 gode kandidater til kapteinsbindet denne runden.

Salomón Rondón – 5.8 – Newcastle (Wolverhampton, H)
3 mål på de 4 siste kampene, og gode underliggende tall. Newcastle scorer ikke veldig mye mål, men Rondón virker å ofte være involvert når de først scorer om dagen. Et godt og rimelig alternativ på topp.


Rundens kaptein:
Mohamed Salah –
 Med friske bein bør Salah kunne få med seg et par målpoeng mot Bournemouth. Tar såvidt kapteinsbindet foran Aubameyang, da Huddersfield har en tendens til å ikke slippe til alt for mye.

Rundens billigspiller:
Victor Camarasa (4.6) – Bra assistpotensial, og er lagets fortrukne straffetaker (ble frarøvet straffesparket nå sist). Gode muligheter for målpoeng hjemme mot Southampton.

Rundens differensial (Valgt av maks 7.5%):
Dele Alli (3.3%) – Fikk hvile i midtuka, og er dermed klar for kamp mot Leicester. Blir ikke overrasket om han ender med en assist eller to til Kane, og kanskje et mål selv.

Rundens donk (Valgt av minst 15%):
Callum Wilson (39.9%) – Liverpool er ekstremt gode defensivt og holder fort nullen mot Bournemouth, selv om Bournemouth har hatt en tendens til å raske med seg et mål både her og der. Scorer ikke Bournemouth blir det også lite poeng på Wilson – rundens donk.

Annonse

Kommentarer

Legg igjen en kommentar