Skal du tippe på odds er det en rekke ulike bonuser som du kan ta del av, da dette er noe som nesten alle bettingoperatører på nett tilbyr. Hva slags oddsbonus du får og hvordan denne fungerer der derimot forskjellig. Vi skal her gi deg en oversikt over de aller vanligste bonusene som du kan få når du spiller på odds, og i tillegg skal vi fortelle deg nøyaktig hvordan de fungerer.

Oddsbonus uten innskudd
Det florerer ikke av oddsbonus uten innskudd, men det finnes faktisk noen av dem. Dette er såkalte registreringsbonuser hvor du får et mindre beløp på kontoen din rett etter du har registrert deg. Beløpet kan du sette på et valgfritt oddsspill. 

Skulle du være så heldig å vinne, blir det et omsetningskrav på gevinsten. Dersom du spiller ut dette bonuskravet kan du imidlertid ta ut pengene til din egen bankkonto.

Gratis spill
Den oddsbonusen som kalles for gratis spill er for mange den beste typen. For akkurat sånn som det høres ut så er dette et spill du kan få gratis. Du trenger dermed ikke å satse egne penger på tippekupongen din. Helt gratis er det derimot sjelden. Som regel er dette noe som du får dersom du selv først setter inn penger og spiller for dem. Et vanlig tilbud er for eksempel “Spill for 200 kroner og få et gratis spill”. Det betyr at du selv må tippe for 200 kroner, og når det er gjort kan du også tippe uten å satse egne penger. Beløpet du får på ditt gratis spill vil derimot variere etter hvilket tilbud det er du har fått, men det er ikke uvanlig at dette beløpet matcher det du selv har satset. Når du vinner vil pengene du får bli utbetalt som bonuspenger.

Cashback
En cashback er i grunn akkurat hva det høres ut som – du får nemlig penger tilbake. Dette gjelder selvsagt kun dersom du ender med et tap. Du vil begynne med å spille for dine egne penger, og vinner du er det gevinsten du får beholde. Dersom du derimot ender med tap vil du få utløst bonusen din. Hvor stor andel av tapet ditt du får tilbake vil variere, og alt mellom 10 og 50% er normalt. Får du utløst denne bonusen sånn at du får noen penger tilbake er det bonuspenger du får.

Risikofritt spill
Et risikofritt spill er litt som en blanding av et gratis spill og en cashback. Det hele går ut på at du spiller for dine egne penger som du selv setter inn. Dersom du vinner på kupongen din vil du ikke få noen bonus, rett og slett siden du har vunnet fra spillet ditt. Dersom du derimot taper vil du få en oddsbonus som tilsvarer beløpet som du spilte for. Du løper med andre ord igjen risiko, siden du enten vinner eller får pengene tilbake, i det minste er dette hva som er meningen med et slikt spill. I realiteten er det selvsagt en risiko involvert siden pengene som du eventuelt får tilbake regnes som bonuspenger, og dette er penger som er bundet til et omsetningskrav som du må fullføre før du kan gjøre et uttak av dem.

Innskuddsbonus
Den oddsbonusen som stort sett er den mest fleksible av dem alle er en innskuddsbonus. Både tilbud om gratis spill, risikofritt spill og cashback er som regel bundet opp mot en gitt kamp eller turnering av noe slag, og det betyr at du ikke fritt kan velge hva det er du vil tippe på. En innskuddsbonus har derimot ikke noen sånne begrensninger, og du kan dermed tippe på hva som helst. Du setter inn penger og får en gitt prosentandel ekstra å spille med. Her er alt mellom 10 og 200% vanlig å få, og spesielt som en del av en velkomstbonus for nye spillere hos et nettcasino er det vanlig å få mye ekstra fks hos norsk-bet.com.

Bonuspenger med omsetningskrav
Når du får en oddsbonus er det nesten alltid et omsetningskrav som kommer med pengene som du får i din bonus. Dette er penger som du kan spille med, men som du ikke kan gjøre et uttak av. For å konvertere bonuspengene til ekte penger som du kan ta ut fra din spillekonto vil du måtte fullføre omsetningskravet.

Akkurat hva dette kravet er på vil variere, men alt mellom 6 og 10 ganger bonusbeløpet du får er vanlig hos norsk-bet.com. I tillegg til at du må satse bonuspengene dine dette antallet ganger må du også passe på at du spiller med høye nok odds. Spill uten risiko er nemlig ikke tillatt, og derfor er det vanligvis satt en grense på mellom 1.60 og 2.00 for minste odds du kan spille på med bonusene dine.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar