Order Tramadol Online Uk Buy Cheap Tramadol Cheap Tramadol Cod Purchasing Tramadol Online Cheap Tramadol Mastercard Tramadol With Mastercard

Tre ganger B

Ballen ruller endelig igjen i Tyskland, og kampen om å tette luken til Dortmund er i full sving. Alle de største tittelkandidatene sikret seg hver sin solide borteseier i den første runden av vårsesongen.

Den første runden etter vinterpausen kunne ikke startet på en bedre måte for de som liker god tysk fotball. Hoffenheim har til tross for under middels første halvdel av sesongen fortsatt heng på en topp fire plassering, som kan gi en ny sesong i Champions League. Fredag kveld tok de imot Bayern München som hadde muligheten til å sette press på Dortmund, og halvere luken til tre poeng.

Bayern tok styringen tidlig, og fikk etter hvert betalt for presset. To scoringer av Leon Goretzka sørget for en behagelig 0-2 ledelse til pause. Vertene var mer påskrudd etter sidebytte, og Nico Schultz lagde ny spenning i kampen med sin redusering etter en times spill. Robert Lewandowski avgjorde kampen etter et mønsterangrep i sluttminuttene, og Bayerns solide borteseier satte press på tabellrivalene.

Sløsing kostet Leverkusen dyrt

Lørdagsrundens store høydepunkt var Bayer Leverkusen-Mönchengladbach. Leverkusen har hatt en forferdelig start på sesongen, mens Mönchengladbach med god samvittighet har kunnet feire jul på en tredjeplass på tabellen. Et inspirert Leverkusen gikk offensivt til verks, men marginene var ikke på vertenes side. Isteden var det Gladbachs sommersignering Alessane Plea som først kunne tegne seg på scoringslista. Dette var hans tiende ligascoring etter overgangen fra Nice.

Vertene fortsatte å presse etter sidebytte, men Gladbachs keeper Yann Sommer var i det umulige hjørne, og det ble ikke flere scoringer på BayArena. En solid og litt heldig borteseier sørger for at Gladbach fortsatt bare er tre poeng bak Bayern.

Leipzig ute av dansen?

RB Leipzig hadde en real sekspoengs kamp foran seg, i sitt hjemmemøte med serielederen Dortmund. Med seier ville de knappe inn luken til åtte poeng, og fremdeles ha en mulighet til å hente igjen kveldens motstander. De ville dessuten ha revansj etter den flatterende serieåpningen i motsatt oppgjør, hvor Dortmund vant 4-1. Som ventet ble det en jevn affære og et høyt tempo i kampen. Etter en corner snaue 20 minutter ut i kampen, havnet ballen tilfeldigvis i beina på Axel Witsel. Belgieren dundret inn en fantastisk scoring, og serielederen var i føringen. En litt mer åpen andreomgang førte til store sjanser begge veier, men effektivitet ble en mangelvare.

Alt så ut til å være som normalt da Paco Alcacer overlistet keeper i det siste ordinære spilleminutt, men spanjolen hadde ikke centimeterne på sin side, og ballen spratt i tverrligger og ut. Tre minutter på overtid trodde mange at Leipzigs unge brasilianer Matheus Cunha hadde stanget inn utligningen, men dessverre for vertene rullet ballen på feil side av nettveggen.

Dermed endte det 0-1, og hjemmelaget gikk på sesongens første hjemmetap i ligaen. Ett av vårsesongens tøffeste hinder er overkommet for Dortmund sin del, og med 14 poeng ned til Leipzig på fjerdeplass, ser det ut som drømmen om ligagull er mye fjernere enn den var i desember.

Storoppgjør på VELTINS-Arena

Rundens siste oppgjør var et skikkelig tungvekteroppgjør. Schalke vil nok, med unntak av avansementet i Champions League, plassere høstsesongen i glemmeboken. De tok imot Wolfsburg, som med sin sterke avslutning før pausen, hadde plassert seg fint i kampen om en Champions League billett i 2019/2020 sesongen, henholdsvis på en femteplass. Den store overraskelsen før avspark var at Schalkes førstekeeper Ralf Fahrmann var benket til fordel for unggutten Alexander Nubel, som tidligere bare har stått mellom stengene i Fahrmanns skadefravær.

En klønete felling i åpningsminuttene ga Daniel Caligiuri muligheten til å sende vertene i en tidlig ledelse fra ellevemeteren. Backen satte ballen sikkert i mål, og de kongeblå fikk en drømmestart. En strålende ball fra Rentao Steffen åpnet hjemmelagets forsvar kvarteret senere, og etter et stolpetreff kunne Elvis Rexhbecaj sende ballen i mål bak en utspilt Nubel, og notere seg med sitt første seniormål for klubben. Med drøye ti minutter igjen fikk Caligiuri æren av å bli tomålsscorer, etter et strålende forarbeid av unggutten Weston McKennie. Caligiuri ble dermed matchvinner, og Schalke kunne feire en svært etterlengtet seier i Bundesliga.

Hannover og Nürnberg fortsatt på jumboplass

Både Hannover og Nürnberg gikk på tap denne runden, og beholder de to plassene som gir direkte nedrykk med elleve poeng hver. Også Stuttgart og Augsburg gikk på tap, som betyr at Stuttgart har play-off plassen, mens Augsburg bare er poenget over. Med seier til både Dusseldorf og Schalke betyr det at det er seks poeng opp til nærmeste lag for Augsburg.