Fotballsonen ser frem mot den 25. runden av Premier League, og har plukket ut sine utvalgte på fantasy for helgens kamper.

Keeper:
Alisson – 6.0 – Liverpool (West Ham, B)
Liverpool har fått noe mål i mot i det siste med kun 1 CS på de siste 5, men de har ligaens beste forsvar og skal kunne holde buret rent mot et West Ham helt ute av form og som ikke hadde et skudd på mål mot Wolves i midtuken.


Forsvar:

Andrew Robertson – 6.8 – Liverpool (West Ham, B)
Robertson danner enn duo av Liverpool-defensiv på rundens lag. I tillegg til gode muligheter for CS og 6 poeng, er Robertson alltid med fremover og noterer seg fort for et målpoeng.

David Luiz – 5.9 – Chelsea (Huddersfield, H)
Huddersfield har ikke fått noen enorm boost av sitt trenerbytte, og selv om de begrenset tapet mot City og kun slapp inn 1 mot Everton sist sprudler de ikke offensivt og er fortsatt ligaen desiderte bunnlag. Chelsea bør benytte denne kampen til å finne igjen formen de har mistet totalt, og at de skal kunne mure igjen mot Huddersfield hjemme får du neppe høye odds på.

Nathan Aké – 5.0 – Bournemouth (Cardiff, B)
Bournemouth har gitt Boruc sjansen i mål, noe som har resultert i 2 CS av 2 mulige. Cardiff scorer lite, og Bournemouth skal ha muligheten til å fullføre sitt hattrick av rene bur. Aké tilbyr i tillegg mulighet for offensive poeng på dødball og er dermed et fint valg denne runden.

Aaron Wan-Bissaka – 4.5 – Crystal Palace (Fulham, H)
Palace er som ofte solide bakover, og holder de først nullen er godeste Wan-Bissaka ofte med på bonuspoengene. Fulham scoret hele 4 mål sist, men borte mot Palace skal de få det mye tøffere.


Midtbane:
Raheem Sterling – 11.3 – Manchester City (Arsenal, H & Everton, B)
GW25 byr på årets første dobbeltrunde når Manchester City og Everton spiller to kamper hver. Noe usikkerhet rundt spilletid på City-gutta er det jo, men Sterling, Sané og Aguero må med i en offensiv City-trippel i en slik runde.

Leroy Sané – 9.7 – Manchester City (Arsenal, H & Everton, B)
Se Sterling for begrunnelse.

Richarlison – 6.8 – Everton (Wolves, H & Manchester City H)
Everton er rundens andre lag med to kamper. Mange begynte å tvile på Richarlison og lurte på hvorvidt fjorårets måltørke siste halvdel av sesongen var tilbake, men med 2 mål på 2 kamper (serie og cup) har han igjen funnet nettmaskene og er en selvskreven del av laget når han har to kamper.

Gylfi Sigurdsson – 7.4 – Everton (Wolves, H & Manchester City H)
Sigurdsson er, sammen med Richarlison, Evertons viktigste våpen offensivt. Everton er hjemmesterke, og med to hjemmekamper på en runde får Sigurdsson plass på rundens lag ved siden av Richarlison.


Angrep:
Sergio Agüero – 11.3 – Manchester City (Arsenal, H & Everton, B)
Se Sterling for begrunnelse.

Joshua King – 6.3 – Bournemouth (Cardiff, B)
Bournemouth står med 6-0 på de to siste kampene, og King har vært involvert i hele 4 av disse 6 målene (3 scoringer, 1 assist). King ble også rundens spiller i GW24 med hele 16 poeng. Både spiller og lag er i form og møter Cardiff – da får man plass på rundens lag.


Rundens kaptein:
Sergio Agüero –
 Alle City-gutta kunne blitt rundens kaptein, men det ble Agüero som trakk det lengste strået. Alle har usikker spilletid, men Agüero er en målscorer av rang og vil kunne notere seg for en solid poengsum får han tilstrekkelig med tid på banen.

Rundens billigspiller:
Shane Duffy (4.6) – Brighton er som regel solide hjemme, og skal ha en fair sjanse for å holde nullen mot Watford. Duffy tilbyr også mulighet for offensive poeng.

Rundens differensial (Valgt av maks 7.5%):
Kevin De Bruyne (4.3%) – Men en såpass lav eierandel på en så god spiller blir De Bruyne er fin diff i en slik dobbeltrunde. Usikker spilletid gjør at han ikke får plass i rundens lag, men får han nok tid på banen kan han vise seg som en god differensial.

Rundens donk (Valgt av minst 15%):
Ederson (21.0%) – Det ryktes om en skade på Ederson, noe som gjør han svært usikker til denne dobbeltrunden. Skulle han allikevel spille kan det uansett vise seg vanskelig for City å holde nullen både mot Arsenal og Everton, og dermed blir Ederson representanten for rundens donk, som i stor grad egentlig kan sies å være City-defensiv.

Annonse

Kommentarer

Legg igjen en kommentar