Helgen nærmer seg med stormskritt. Frossenpizzaer skal stekes og samtlige flatskjermer skal tas i bruk for å få med seg så mange kamper som mulig. I den sammenheng prøver jeg igjen å sette opp noen oddsbonger som forhåpentligvis kan gi mynt i lomma.

I min første bonge for helgen, har jeg plukket ut tre hjemmefavoritter, som samtidig gir en saftig nok odds til å spille på.  

Det første spillet finner sted i Frankrike, der det skal spilles en nøkkelkamp i jakten på medaljer og spill ute i Europa neste sesong. Etter en skuffende 2017/2018 sesong, har Lille overprestert til de grader denne sesongen, og er den eneste grunnen til at de mektige herrene i Paris enda ikke har sprettet champagnen. Helgens motstander Montpellier har fortsatt kontakt med Lyon, som i skrivende stund innehar den siste plassen som gir Champions League spill til høsten. Lille er vant til å få det slik de vil når de spiller på eget gress, kun PSG har bedre poengfangst hjemme denne sesongen. De har også vunnet samtlige av de fem siste kampene i ligaen, og ser fryktinngytende gode ut for tiden. Unibet er rause med oddsen, og gir hjemmelaget 1,95 før oppgjøret sparkes i gang. Noe av grunnen til den høye oddsen skyldes nok at Montpellier også ser solide ut om dagen. Selv om det går lenge mellom trepoengerne, har de fem strake uten tap. Dette blir med andre ord ingen enkel oppgave for Lille. Likevel fristes jeg til å prøve lykken her, men tar mine forhåndsregler. Hjemmeseier med pengene tilbake på uavgjort til 1,40 anbefales for de som ønsker å være på den sikre siden her.

Marerittarena for Espanyol

Vi beveger oss over til Spania, og et Valencia som har begynt å plukke poeng i La Liga. Laget har Europa League plassen i siktet, og er gjerrige med å gi fra seg poeng hjemme på Mestalla. På søndag kommer ligaens verste bortelag på besøk, nemlig Espanyol. På 12 kamper har de kun plukket sju poeng på fremmed gress. Dette er også en arena de mangler gode minner fra. De siste elleve turene de har tatt til Valencia har endt med ti tap og en uavgjort. Når oddsen på Valencia-seier i tillegg ligger på 1,80 klarer jeg ikke å holde meg unna. Vi legger Valencia inn i helgens bonge.

Et annet lag som har kommet seg voldsomt etter en begredelig start er Bayer Leverkusen. Laget med en av de desidert beste troppene i Bundesligaen rotet voldsomt fra starten av sesongen, men siden november har de begynt å levere på det nivået man hadde forventet før sesongstarten. De tar imot «giant killers» Düsseldorf, som har stått for noen av de mest oppsiktsvekkende resultatene denne sesongen. De kan blant annet skryte av å ha tatt poeng på Allianz Arena, samt at de var de første som pådro Dortmund et tap denne sesongen. Som alltid når Bayer Leverkusen er involvert er det fristende å spille på en målrik kamp. Over 2,5 mål gir 1,44 i odds, mens over 3,5 mål, som er langt ifra utenkelig, gir 2,14 i odds. Jeg heller likevel over på å spille mot en hjemmeseier her, til tross for at Leverkusen har en lang tur til Russland og Krasnodar å gjøre seg ferdig med på torsdag. Slik de spiller nå, sliter jeg med å se at Düsseldorf skal få med seg et resultat denne gangen. Unibet virker å være enig i analysen, og har satt oddsen på hjemmeseier til 1,38.

Lilleseier med pengene tilbake på uavgjort, sammen med hjemmeseire til Valencia og Leverkusen gir oss 3,48 i totalodds på den første bongen.

For de som ønsker å operere med høyere odds, har jeg også en komponert bonge for dere.

Marginal seier i Madrid-derby

I første omgang tar vi for oss et aldri så lite Madrid-derby. Rayo Vallecano tar imot en av sine storebrødre, nemlig Atletico Madrid. Dette er et oppgjør hvor gjestene historisk sett har et godt grep om, og også denne gangen har jeg troen på Diego Simones mannskap tar alle poengene, tross to strake ligatap. Om man føler for å spille på en borteseier her, ligger oddsen på 1,75, men her er jeg fristet til å prøve meg på et mer spennende spill. Atletico er et hardtarbeidende og disiplinert lag, og ofte gjør de ikke mer enn de må når de drar i land seiere. Til helgen har de også en ekstra grunn til å la være å tråkke gasspedalen i bånn. På onsdag kommer nemlig Juventus på besøk, og Simone vil garantert ha denne kampen i bakhode under lørdagens oppgjør. De to siste oppgjørene mellom Atletico og Rayo har endt med to 1-0 seire for Atleticos del, og dette er et sannsynlig resultat også til helgen. Vil man spille spesifikt på 0-1 som sluttresultat får man småfine 5,80 i odds, som kan være et aktuelt spillobjekt. For min egen del vil jeg justere meg litt ned på oddsen, å sikte meg inn på at gjestene vinner med ett mål. Nøyaktig vinnermargin på 1 mål til Atletico Madrid gitr oss en odds på 3,55, som er noe man kan jobbe med.

Helgens siste tips finner sted i Skottland. Her møtes Kilmarnock og Celtic i det som er en toppkamp, om man tar høyde for tabellplasseringene. Kilmarnock har vært en vanskelig motstander for Celtic i de siste møtene mellom lagene, og Celtic har kun en seier i de siste fem møtene. Riktignok var seieren den ferskeste kampen mellom de to, og Kristoffer Ajer og co vant hele 5-1 på Celtic Park. Kilmarnock har likevel to strake seire i kampene som har blitt spilt utenfor Glasgow, noe som vil gi selvtillit til å prøve å sette kjepper i hjulene for favorittene. Celtic har også en tøff Europa League kamp mot Valencia før seriekampen, som nok vil tære litt på kreftene. Jeg er ikke så vågal at jeg spiller en ren hjemmeseier her, men halvgarderingen HU kaster jeg gledelig noen kroner på. Denne garderingen gir 2,70 ganger pengene tilbake, og er en fin kombinasjon med spillet i Madrid.

Atletico Madrid seiersmargin med ett mål, kombinert med HU i Kilmarnock gir en samlet odds på 9,59. Det var mine to bidrag for helgen, lykke til med alle spill.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar