Kontakt

Fotballsonen.com er hele Norges fotballportal. Vi har savnet en portal som dekker langt mer enn hva vi kan se hos dagens norske nettaviser, og har derfor valgt å ta saken i egne hender.

Hos oss har vi ambisjoner om å dekke all den nydelige fotballen som spilles rundt om i verden, uansett nivå; alt fra El Clásico mellom 22 superstjerner, til pubfotballen i England, til J-League i Japan og gatefotballen i Uruguay. Hos oss ønsker vi å fremme all fotballen som spilles. I tillegg til vanlige oppdateringer ønsker vi å tilby gode analyser og kommentarer fra fotballen.

For å kunne tilby dette, er vi avhengige av to ting. Det første er en god skare av kompetanserike og engasjerte skribenter. Det andre er gode støttepartnere. Vi har bygget oss godt opp på begge punkter, men ønsker hele tiden å utvikle oss.

Ønsker du kontakt med oss, kan du enten bruke kontaktskjemaet nederst på siden, eller lese mer på punktene under. Uansett grunnlag, vil vi svare deg så fort som mulig!

Vil du skrive for oss?

Hos oss i Fotballsonen.com får du tilegnet deg skriveerfaring, du blir en del av en fantastisk engasjert gjeng med fotballidioter og et ambisiøst prosjekt som er på vei opp og frem. Dessuten får du også utvidet din egen CV.
Om du ønsker å bli en del av skribentteamet, kan du sende en søknad til skribent@fotballsonen.com.
Her skriver du kort om deg selv, og gjerne legger ved en skriveprøve. Vi ønsker flere dyktige skribenter til å dekke flere områder. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Vil du bli med på laget?

Fotballsonen har flere gode samarbeidspartnere. Blant annet har vi avtaler med sider som SpanskeFans.com og FranskFotball.com som gjør at noe av deres verk og innhold kan publiseres på Fotballsonen.com. Vi har også andre typer samarbeid med andre aktører som gir grunnlag for godt samarbeid. Dette er alfa omega for et så ambisiøst prosjekt som Fotballsonen.com i oppstartsfasen og i utviklingen.
Ser du for deg et samarbeid med Fotballsonen.com hvor vi kan synliggjøre deg og ditt arbeid, din nettside eller har du en god tanke til et samarbeid?
Kontakt oss via kontaktskjemaet til høyre eller på kontakt@fotballsonen.com.

Vil du annonsere på siden?

Fotballsonen.com har en tydelig målgruppe, og det finnes flere muligheter for potensielle aktører å nå dette segmentet gjennom oss.
For mer informasjon om annonsering, reklame, markedsføring eller synliggjøring av et produkt/tjeneste ta kontakt på annonse@fotballsonen.com eller gjennom skjemaet til høyre.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding