Velkommen til Fotballsonen.com!

I oktober 2012 startet vi opp med dette ambisiøse prosjektet. Å dekke fotball. All fotball. Det har vi gjort, og det vil vi fortsette å gjøre. Norsk annendivisjon, El Clásico mellom Real Madrid og FC Barcelona, engelsk Premier League, søramerikansk VM-kvalifisering. Ja, til og med hvordan det står til i ligaene i land som Botswana og Bermuda har vi vært innom!

Vårt mål er å favne over saker som de store riksmediene ikke dekker, men samtidig gi dere siste nytt om ditt favorittlag i England, Spania og Norge. Dette gjør vi takket være et dyktig og engasjert skribentkorps, som har fått siden til å vokse. I alle retninger. Både kvaliteten på sakene, antall lesere, og sidens utseende blir stadig bedre. Det er ikke lenge siden vi startet på scratch, men nå kan vi trygt si at vi er etablerte i Norge.

Vi har i løpet av denne tiden knyttet til oss mange samarbeidspartnere som kan dekke dine behov innen oddsspilling, fotballturer og mulighet til å se hva man måtte ønske av fotball på nett-TV.

Så vi håper at dere som er like fotballgale som oss setter pris på Fotballsonen. Her skal det være noe for enhver smak. Siste nytt i en overgangssak? En spesial å fordype seg i? Debatt om fotballøkonomi og politikk? Tips til både oddsspilling og Fantasy-ligaer? Da har du kommet til rette plassen! La ballen rulle!